Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem alszok esténként?

Miért nem alszok esténként?

Figyelt kérdés
Nem tudok aludni éjjel,és amikor próbálok aludni,akkor az agyam bevan kapcsolva a kínzó gondolataimtól. Egyszerűen nem tudom leállítani. De fáradtnak sem vagyok fáradt. Nappal meg nem alszok,mivel akkor sem. Mit tegyek? Milyen problémám lehet később? Álmatlanság milyen tüneteket okozhat?
2017. aug. 13. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Valami nyugtalanit. Először próbáld megoldani a problámáid, mert ha valami belül gyötör, akkor bizony nem fogsz aludni. Tapasztalatból beszélek. Sokáig szenvedtem ettől, mert hulla fáradtan bele dőltem az ágyba, de órákon át csak forgolódtam. Kb 2 óra alvás után mentem ismét dolgozni. Aztán minden kezdődött az elejétől. Fejfájás, szédülés..agyilag olyan voltam mint aki részeg..nem kapcsolt az agyam..fal fehér voltam..mindenki látta rajtam, hogy valami nem okés. Érdemes foglalkozni a belsővel. Ha nem sikerül megoldani egyből, akkor lefekvés előtt gondolj arra, hogy holnap ezt meg azt fogom tenni annak érdekében, hogy ez megoldódjon. Nyugtasd meg magad. Valamin csak kattogsz..azzal foglalkozz első sorban.
2017. aug. 13. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
És akkor egyébként mikor alszol, ha se nappal, sem éjjel?
2017. aug. 14. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Élénkítőket ne fogyassz nappal, mert azt sem hagy nyugodtan aludni v. akár elaludni!
2017. aug. 16. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!