Mit csináljak, hogy ne legyen ez késő esténként?
Késő esténként, lefekvés előtt nagyon feszült vagyok mindig. Néha már majdnem rámtör a pánikroham. Előjön mindenféle belső feszültség, néha a múlt bántalmai, gyakrabban a félelem a jövőtől, eljövendő rossz dolgoktól, engem érő leendő tragikus eseményektől.
Meg én valahogy az alvásra is félelemmel tekintek, hogy kitudja miket fogok összeálmodni meg történni fog-e valami furcsa.
Szóval nagyon nem vagyok kibékülve a késő estékkel, és megöl már a belső feszültség, mit tehetnék ezek ellen?
Nekem nincs olyan, hogy nyugodtan belefekszek az ágyba és nyugalomban elalszok, mert nálam ez is tök feszülten megy.
19/F
Zenehallgatást próbáltad? Én sokszor hallgatok zenét lefekvés előtt és nekem jót tesz.
Ha ez nem segít, próbálj meg relaxálni, vannak kimondottan olyan légzőgyakorlatok is, amik a stresszlevezetésben segítenek, neten találsz ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!