Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hallucinálok dolgokat?

Hallucinálok dolgokat?

Figyelt kérdés
2 napja hallucinálok, néha látok egy emberi fejet egy pillanatig mintha engem nézne vagy egy kis barna vagy fekete lényt vagy csak egy kis feketeséget stb 0,5 ,1 másodpercig kb ... igazábol szerintem mind1 hogy miket látok a lényeg hogy mi okozhatja ? Meg ma volt velem olyanis hogy ultem egy helybe és olyan érzés volt közbe mintha zuhannék, meg tök furán érzem magam pedig vérnyomásom is rendbe van... 18/f

2017. aug. 12. 19:16
 1/6 A kérdező kommentje:
És azt még hozzátenném hogy a 28 fokos szobába megfagyok
2017. aug. 12. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Le kéne állni a fűvel.
2017. aug. 12. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Hulye fasz... tudtam hogy valami gyökér ilyet fog irni. 1. Nem füvezek 2. A fűtől nem haluzik az ember.
2017. aug. 12. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg látod, és nem tudod reálisan megmagyarázni, hogy csak árnyék, fény játszadozik veled, akkor később komolyabb gondok is lehetnek, úgyhogy ha tényleg gondot okoz, és nem reális, akkor keress fel szakembert.

Melegre való tekintettel lehet azt is mondani, hogy keveset iszol, de ezt gondolom tudod.

2017. aug. 12. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
27%

"A fűtől nem haluzik az ember."

Honnan tudod...?

2017. aug. 12. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Onnan tudja te okos hogy a fű az egyik leggyengébb kábítószer. Hatása lényegében annyi hogy felerősíti az aktuális érzelmeket meg nyugtat egy kicsit. Senki sem látott marihuánától olyan arcot ami nincs ott. Ha mégis akkor alapból van más betegsége amit a fű felerősít.

Szerintem kérdező menj el egy részletes kivizsgálásra ha nem szűnik meg pár nap alatt. Addig próbáld kipihenni magad.

2017. aug. 12. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!