Unalmasnak találom az életem. Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Kérlek ne olyan válaszokat írj, hogy:
-Unalmasnak találod? igen? akkor lehet dolgozni!- meg hasonlók.
Már nagyon sokmindent próbáltam, tapasztaltam, de nincs semmi szinte ami feldobna. Társoságokban is unalmasnak találom a beszélgetéseket, a TV-t is annak tartom, sőt, még gyengébb drogokat is próbáltam, de az sem jött be. És néha az öngyilkosság kerülget gondolatban. Nem tudom mit csináljak. F/17
Megértem és együttérzek, bár az igaz, hogy egy kicsit korai kamaszkorban ez. De vannak olyan emberek, akik érzékenyebbek a világ visszáságaira, mint hasonló korú társaik. Szerintem nem baj, hogy már most felismerted, hogy milyen kiábrándító tud lenni az élet, mennyire üresek a kapcsolatok, felületesek az emberek. Rám csak néha törnek ilyen érzések, és semmi nem tud kikapcsolni, csak az olvasás. Persze nem biztos, hogy neked is bejönne, nem is azért írom hogy javasoljam (persze megpróbálhatod). Csak annyit mondok, légy türelmes és tájékozódj, előbb-utóbb találni fogsz valamit ami leköt, érdekel! ez eegy krízis, de nem kell belehalni. sok sikert, üdv! 32L
2010. máj. 26. 08:46
12/17 anonim válasza:
03:49, akkor mikor?: D
2010. máj. 26. 08:46
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem most egy darabig csak olyan dolgokat csinálok amik nem "untatnak". Ha pedig olyan lesz a helyzet, akkor vagy megváltoztatom, de ha nemmegy akkor otthagyom.
2010. máj. 26. 09:58
14/17 A kérdező kommentje:
Amúgy tudom hogy a pénz nem boldogít, de pénzért lehet olyan dolgokat venni/csinálni ami talán igen.
2010. máj. 26. 09:59
15/17 anonim válasza:
Nagyon együtt érzek veled, 22 éves lány vagyok, bulizok, pasizok, kutyázok, sportolok, dolgozok, tanulok, szóval egyáltalán nem tűnök életuntnak, de az egészet csak megjátszásnak érzem, és nem tudom igazán élvezni. Egyedül mikor táncolok, akkor nem érdekel semmi, nem járnék el sehova, ha nem imádnám azokat a perceket, órákat, mikor egy tömegben becsukom a szemem, vagy nem csukom be és csak a testemre, és a zenére koncentrálok. Nem érdekel, hogy ki mit gondol, hogy szép-e amit csinálok a lényeg, hogy élvezem. De a táncok közti idő csak folyamatos lassú kínzás, és egyáltalán nem érzem azt, hogy akár a táncolás élményéért érdemes lenne élni.
2010. máj. 26. 11:29
16/17 anonim válasza:
ma 08:46
Átlagosan a kamaszkor és fiatal felnőttkor (15-25) valamint az időskor (70+) az élet legnehezebb, legproblémásabb részei, a legboldogabb az ember a 40-es és 50-es éveiben és kisgyerekkorában. De ha belegondolsz, elég könnyű megérteni, miért.
2010. máj. 26. 17:35
17/17 anonim válasza:
Tűzz ki magad elé célokat!
Mi boldogít igazán? Vagy mit találsz izgalmasnak?
Én bolondulok az extrém sportokért, ugyanakkor valami Terézanya típus is vagyok - attól érzem jól magam, ha segíthetek másokon.
Próbáld meg megtalálni önmagad, ismerd meg a képességeidet, és hozd ki magadból a legjobbat. Ne lustulj el, mindig azon törd a fejed, hogy mi jót lehetne még aznap csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!