Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Unalmasnak találom az életem....

Unalmasnak találom az életem. Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Kérlek ne olyan válaszokat írj, hogy:

-Unalmasnak találod? igen? akkor lehet dolgozni!- meg hasonlók.

Már nagyon sokmindent próbáltam, tapasztaltam, de nincs semmi szinte ami feldobna. Társoságokban is unalmasnak találom a beszélgetéseket, a TV-t is annak tartom, sőt, még gyengébb drogokat is próbáltam, de az sem jött be. És néha az öngyilkosság kerülget gondolatban. Nem tudom mit csináljak. F/17

2010. máj. 24. 10:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Barátnőd van??? Mert ha nincs, akkor uzsgyi csajozni, és meglátod, nem lesz unalmas :) Sőt, izgalmas is lehet, összeveszés, kibékülés, szakítás, és jön a következő .) Szóval foglald el magad értelmes dolgokkal. Gondolom a lányok érdekelnek (legalábbis merem remélni)21/f
2010. máj. 24. 10:26
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Ám nem vagy te egy kicsit elkényeztetve, és kinyalva a segged? 17 éves suttyó és drogozik...apád helyében jól felpofoználak, és nem tömnélek lóvéval :) Elkényeztetett suttyók ennyit tudnak 21/F
2010. máj. 24. 10:27
 3/17 anonim válasza:
0%
Tajgetoszról HOPP :)
2010. máj. 24. 10:37
 4/17 A kérdező kommentje:

Lássuk csak sorba:

1.Sajna nincs bnőm, de szeretnék. De a legtöbb csajt semmiennek látom :S

2. Elösszőr is, felhagytam a cuccokkal, mert szart se értek. Másodszor: mindenért megdolgoztam, sajna nem engedhetem meg magamnak, se a családomnak hogy ne így tegyek. Harmadszor: Nincs apám :S

2010. máj. 24. 11:21
 5/17 A kérdező kommentje:
Sokszor azon töröm a fejem hogy legszivesebben bevonulnék a francia idegenlégióba vagy 5 évre. Pénzem lenne és talán valami változna. De máskor arra gondolok, hogy ezek a legjobb éveim, de mégse azok.
2010. máj. 24. 11:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress fel egy pszichológust!!! Nem rosszból mondom. Ez nem megszokott ebben a korban, hogy így érezz. Minél tovább vársz annál szarabb lesz. Lehet, hogy depressziós vagy.
2010. máj. 24. 11:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

napi 50 km kerékpározás

baromi érdekes, változatos, és a légióhoz is jól erősit

2010. máj. 25. 08:29
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
Elcsépelt szavak, de kicsit ugorj bele az életbe, próbálj ki olyan dolgokat amit még eddig nem. Most nem épp sportra gondolok, de 1000 olyan dolog van ami érdekli az embert. :)
2010. máj. 25. 11:37
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

"Társoságokban is unalmasnak találom a beszélgetéseket, a TV-t is annak tartom, sőt, még gyengébb drogokat is próbáltam"

A legtöbb társasági beszélgetés (mit ettünk, mit ittunk, mikor buliztunk, ki volt ott, ki rúgott be, ki kivel kavart, ki a jófej, ki a hülye) dögunalmas. A TV csapnivalóan unalmas, a drogok pedig annyira nullák, hogy csak az egészen primitív emberek képzelik, hogy "érdekesek" és színt visznek az életbe.

Szóval olyasmikkel foglalkozták eddig, amik általában dögunalmas dolgok. Ideje valami érdekessel foglalkozni, nem? Dolgozni, alkotni, tanulni, barátkozni, szerelmeskedni, ezek pl. érdekes dolgok. 17 éves korban kicsit korai életuntnak lenni, az élet 17 éves korban még szinte el sem kezdődik.

2010. máj. 26. 03:47
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

tegnapelőtt 11:25

A légió nem rossz ötlet, de nehogy azt hidd, hogy majd a pénz teszi érdekessé az életedet. Ahhoz elsősorban agy kell, hogy az ember észrevegye az érdekes dolgokat, a pénz ebben nem segít.

Azt meg ne gondold, hogy 17 és környéke a legszebb évek, egy nagy frászt van így.

2010. máj. 26. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!