Unalmasnak találom az életem. Mit tudnék csinálni?
Kérlek ne olyan válaszokat írj, hogy:
-Unalmasnak találod? igen? akkor lehet dolgozni!- meg hasonlók.
Már nagyon sokmindent próbáltam, tapasztaltam, de nincs semmi szinte ami feldobna. Társoságokban is unalmasnak találom a beszélgetéseket, a TV-t is annak tartom, sőt, még gyengébb drogokat is próbáltam, de az sem jött be. És néha az öngyilkosság kerülget gondolatban. Nem tudom mit csináljak. F/17
Lássuk csak sorba:
1.Sajna nincs bnőm, de szeretnék. De a legtöbb csajt semmiennek látom :S
2. Elösszőr is, felhagytam a cuccokkal, mert szart se értek. Másodszor: mindenért megdolgoztam, sajna nem engedhetem meg magamnak, se a családomnak hogy ne így tegyek. Harmadszor: Nincs apám :S
napi 50 km kerékpározás
baromi érdekes, változatos, és a légióhoz is jól erősit
"Társoságokban is unalmasnak találom a beszélgetéseket, a TV-t is annak tartom, sőt, még gyengébb drogokat is próbáltam"
A legtöbb társasági beszélgetés (mit ettünk, mit ittunk, mikor buliztunk, ki volt ott, ki rúgott be, ki kivel kavart, ki a jófej, ki a hülye) dögunalmas. A TV csapnivalóan unalmas, a drogok pedig annyira nullák, hogy csak az egészen primitív emberek képzelik, hogy "érdekesek" és színt visznek az életbe.
Szóval olyasmikkel foglalkozták eddig, amik általában dögunalmas dolgok. Ideje valami érdekessel foglalkozni, nem? Dolgozni, alkotni, tanulni, barátkozni, szerelmeskedni, ezek pl. érdekes dolgok. 17 éves korban kicsit korai életuntnak lenni, az élet 17 éves korban még szinte el sem kezdődik.
tegnapelőtt 11:25
A légió nem rossz ötlet, de nehogy azt hidd, hogy majd a pénz teszi érdekessé az életedet. Ahhoz elsősorban agy kell, hogy az ember észrevegye az érdekes dolgokat, a pénz ebben nem segít.
Azt meg ne gondold, hogy 17 és környéke a legszebb évek, egy nagy frászt van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!