Hogyan kerülhetnék közelebb egy súlyosan önbizalomhiányos lányhoz?
Elkezdtem ismerkedni neten egy 14 éves lánnyal.
Nagyon félénk, naiv, önbizalomhiányos, magányos. A vicc az, hogy elég szép és igazából tök értelmes is, tehát nem értem mi miatt lett ilyen.
Eléggé nehézkes vele beszélgetni, mert nem nagyon mer mondani/kérdezni semmit, pedig érezhetően (+ ő is mondta) van kedve hozzá(m), csak fél.
Mivel valamiért felgyulladt bennem valami, hogy segíteni akarok neki, és nem bánnám, ha utána/közben össze is jönnénk, ezért tanácsokat kérnék.
Nem kihasználni akarom, ahhoz nem kérnék tanácsot. Ez a csaj olyan naiv, hogy már 2-3 bók és nyalizás után benne lenne mindenben, éppen ezért akarok rajta segíteni, hogy ez ne történhessen meg vele.
17/F
Teljesen ellentmondás amit írsz.Azt írod félénk, önbizalomhiányos. Utána meg hogy 2-3 bók után mindenben benne lenne. Akkor most félénk vagy nem?
Szép az ilyen segítés, csak kicsit mintha mégis azt akarnád, legyen benne hamar amit akarsz!Utolsó 2 mondatod furcsa, nem hiteles nekem.Miben is akarsz segíteni neki? Hogy más fel ne szedje, vagy miben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!