Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet valami pszichológiai...

Lehet valami pszichológiai problémám?

Figyelt kérdés
Alapvetően kedves,türelmes,nyugodt viszonylag nyitott ember vagyok,szeretek barátokkal lógni,gépezni,de van amikor teljesen másmilyen vagyok,ideges,türelmetlen nagyon aggresziv ( az ajtóm kicsit repedt mert az a első amibe belerúgom ) és van amikor lehangolt vagyok,mindenkit megbántok,kicsit negatív vagyok,kétségbe esetnek érzem magam olyankor,úgy érzem senkinek nem fogok kelleni főleg párkapcsolat tekintettébe ( nem vagyok csúnya vagy ilyesmi ) olyankor emberek közé se szeretek menni,haverokat is hanyagolom.Lehet valami problémám vagy csak ilyen személyiségem van,szoktam sportolni,de rosszul alszom és viszonylag fejfájos vagyok.22/f
2017. aug. 8. 17:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a tipikus fiatalkori hangulatingadozás, nem találod a helyed, nem tudod még pontosan mit szeretnél az élettől. figyeld meg, hogy mik azok amik kiváltják a hangulatváltozást.
2017. aug. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!