Melyik az a pszichológiai teszt amin ilyen "őrült"? Vagy "bolond"? Embereket kell nézegetni és kiválasztani melyik szimpatikus?
Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 16:07
2/7 anonim válasza:
Ja, a Szondi, és én útáltam is, mert az összes pofa ellenszenves volt, ennek ellenére választanom kellett egy szimpatikust minden körben. Aztán meg én lettem bolondnak titulálva, mert poénból a sorozatgyilkosokat vettem ki a sorból.:D
3/7 jeverezi válasza:
szondi teszt
de amúgy van ennél sokkal jobb teszt is én a MMPI-2 nevű tesztet töltöttem ki több mint 500 kérdéssel és kiderül hogy súlyos személyiségzavarom van pontosabban érzelmileg labilis mert a 3-as (hysteria) és a 4-es (psychopatzia) kódcsúcs volt megemelkedve. A hármas 79 pont lett a négyes 81 pont :)
4/7 anonim válasza:
Azt az mmpi-2 tesztet hol lehet kitolteni? :)
5/7 jeverezi válasza:
PSZICHIÁTERNÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/7 anonim válasza:
Szondi teszt, de nem őrültek vagy bolondok a fotókon szereplő emberek. 8 féle betegségben szenvednek, mind másfajtában. Pl.: mánia, SCH, depresszió, homoszexualitás,....
7/7 anonim válasza:
Èn rèsztvetem ilyen teszten nem örültek vagy bolondok hanem mindegyikegyfajta beteksègben szenged amelyik szimpi teis ojanban szenvetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!