Ez milyen "elmeállapot"?
18 éves, gimis srác vagyok. Szerintem egész jól tanulnok, (4.6-os év végi átlag), jövőre emelt szintű érettségit akarok, utána meg egyetemen továbbtanulni, szóval ezzel nincs baj.
A baj a szociális viselkedésemmel van. Én próbáltam barátkozni az osztálytársaimmal általánosban, meg gimiben is, de azoknak már vagy vége, vagy csupán kihasználnak, hogy figyeljél már, te mit tanácsolsz meg vele, de amúgy le sem szarnak. Egyedül egy lány van, akivel meg tudom magam valamilyen szinten értetni, róla elmondhatom hogy rengetek közös témánk van, de csak barátként tekintek rá. Eddig még nem volt párkapcsolatom, pedig már vágynék rá, de azoknak a lányoknak meg én nem tetszem. Külsőmmel nekem nincs bajom, nem vagyok kövér, csupán vékony. Általánosban elég durván piszkáltak random emberek, akiket meg sem sértettem semmivel, volt hogy pl megvertek, aztán ez lelkileg eléggé a padlóra dobott 13-14 évesen. Aztán most gimiben inkább verbálisan szekál pár taigetosz--pozitív ember, ez a szekálás kimerül abban hogy "bu*i, homár", mivel eléggé feminim tipus vagyok (vékony, közepesen hosszú haj, nem volt még barátnőm, animéket nézek), ez is eléggé zavar, mivel nem vagyok az. Párszor már elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha lenne egy tec 9 géppisztolyom vagy 6 tárral, bemennék egy hosszú, fekete kabátban, fekete csizmában, fekete bőrkesztyűben az iskolába, és a kedvenc zenémre lőnék halomra embereket. Állatok iránt nagyobb az empátiám, mint az emberek felé. Nem igazán szeretek emberek közé menni, gondolom a régebbi bántalmak miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!