Miért tartják azt súlyos elmeállapotnak, ha valaki magában beszél?
Figyelt kérdés
Hülyeségnek gondolom,mert az,hogy valakit pont leszar a társadalom,és senki nem hallgatja meg,miért baj az,ha elpanaszolja magának?Én is magamnak panaszkodok,és mindig megnyugszom tőle...2012. máj. 29. 15:54
1/5 anonim válasza:
Én is mindig ezt mondom magamnak :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha valaki magában beszél és is sokáig voltam így, lett egy macskám és már neki beszélek folyton :)
3/5 anonim válasza:
A macska nem lett depressziós?:D
Én is szoktam beszélgetni magammal, magamban.
De rém csökönyös vita partnerem vagyok.:D
4/5 anonim válasza:
Mert azt hiszik hogy skizofrén, közben cska vannak gondolatai másokkal ellentétben.
5/5 anonim válasza:
Amíg tudatában van az illető, hogy itt ő beszél saját magának és a saját gondolatait fogalmazza meg esetleg hangosan is, az szerintem nem baj. Én nem is tudok másképpen gondolkodni. Folyton beszélek magamban, és ha nincs a közelben senki, gyakran hangosan is elmondom amit gondolok.
Ha azt hiszi, többen vannak, az már probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!