Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért tartják azt súlyos...

Miért tartják azt súlyos elmeállapotnak, ha valaki magában beszél?

Figyelt kérdés
Hülyeségnek gondolom,mert az,hogy valakit pont leszar a társadalom,és senki nem hallgatja meg,miért baj az,ha elpanaszolja magának?Én is magamnak panaszkodok,és mindig megnyugszom tőle...

2012. máj. 29. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig ezt mondom magamnak :)
2012. máj. 29. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj ha valaki magában beszél és is sokáig voltam így, lett egy macskám és már neki beszélek folyton :)
2012. máj. 29. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A macska nem lett depressziós?:D

Én is szoktam beszélgetni magammal, magamban.

De rém csökönyös vita partnerem vagyok.:D

2012. máj. 29. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik hogy skizofrén, közben cska vannak gondolatai másokkal ellentétben.
2012. máj. 29. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg tudatában van az illető, hogy itt ő beszél saját magának és a saját gondolatait fogalmazza meg esetleg hangosan is, az szerintem nem baj. Én nem is tudok másképpen gondolkodni. Folyton beszélek magamban, és ha nincs a közelben senki, gyakran hangosan is elmondom amit gondolok.

Ha azt hiszi, többen vannak, az már probléma.

2012. máj. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!