Pánikbetegségnek ez a része hogyan küzdhető le?
Figyelt kérdés
Teljes életet élek, tudok dolgozni, gyógyszert nem szedek, hirtelen rohamok már csak kisebb intenzitással jönnek, pl erős verejtékezés vagy remegés. Most viszont 2 éve azzal küzdök hogy vagy agydaganat tûneteit produkálom 1 hétig, vagy szívrohamot készülök kapni. Az elmúlt pár napban az agyvérzés para megy. Tudom, hogy egészséges vagyok mégis ijesztő. Nektek van valami bevállt módszeretek erre a gyógyszeren kìvül?2017. aug. 2. 22:54
2/5 anonim válasza:
A hipochondria is szorongás, pánikbetegségben gyakori. Én kivizsgáltattam magam, és piros filccel bekarikáztam az összes papíron a "negatív" szót. Ha aggodalmaskodni kezdtem, akkor csak megnéztem és jobban lettem. Ezen kívül figyelemelterelés.
3/5 anonim válasza:
Én szinte mindent próbáltam, 15 éven át szenvedtem pánilbetegségben, aztán a jellemfejlődésembeljutott arra a szintre(tragédiák, kudarcok, rossz dolgok hatására), hogy mikor érzem azokat a "tümeteket" amik kiváltották régen a rohamokat, egyszerűen leszarom őket... így aztán bepánikolni sem pánikolok... manapság már éjszaka is elég 1-1 db melatonin tabletta a nyugodt hosszú pihentető alvásra...
4/5 A kérdező kommentje:
Én jól tudok aludni, orvoshoz sem rohangálok és semmi helyzethez kötött gondom nincs. Bírom emberek közelségét... a gondom az hogy hiába tudom hogy nincs semmi bajom a fájdalom amit érzek az valóságosan van jelen hiába lelki eredetű. Zavar a mindennapokban, hogy pl szúr a mellkasom, fáj a fejem stb.
2017. aug. 3. 22:25
5/5 anonim válasza:
az, hogy szúr a melkasod, meg fáj a fejed, az meg nem pánikbetegség...
fejfájás legtöbbször főleg most gyanús, kevés vizet iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!