Gyógyszerfüggővé válok, ha napok óta tartó folyamatos insomnia ellen 0.25-ös Frontint tervezek használni segítségül estére?
Minek a hatására tér vissza az alvászavarod? Milyen összefüggés van az előző alkalmak között? Mit próbáltál tenni eddig ellene? Hol kértél eddig segítséget? Voltál-e bármilyen kivizsgáláson mielőtt elkezdtél gyógyszert szedni?
Szerintem a gyógyszer hosszútávon nem megoldás, a Frontin lehet hogy szorongáscsökkentő, de az altató meg nagyon hamar függőséget okoz (tapasztalat)
Nekem csak 1db 0.25-ös frontin semmit nem segített. Még álmos se lettem tőle, bár eredetileg ugye szorongásra van és nem alvásra. Csak mellékhatása lehet az álmosság, ezért használják sokan alváshoz is...
Próbálj inkább valami gyógynövényes cuccot. Ha az nem segít háziorvos tud felírni enyhe altatót. Pl. Zolsana. Az hamar kiürül a szervezetből úgyhogy másnap sem lesz az ember fáradt / bódult tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!