Okozhat az antidepresszáns és a nyugtató ilyen tüneteket?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, kb. 20 éves korom óta szedek xanax-ot, és cipralex meltz-et, közben volt egy félév kihagyásom. Amikor visszaszoktam rá, akkor elkezdtem inni is. Mostanra legalább ezt sikerült kordába szorítanom. Viszont azt veszem észre, hogy elfelejtek dolgokat, amiket mondtak nekem, vagy, hogy mit is szeretnék most csinálni, és így kiesik egy-egy pillanat. A gyógyszerek előtt is alapból szétszórt voltam mindig is, álomvilágban éltem, és élek most is kb. Ez a gyógyszer mellékhatása, ami történik velem, és ez csak rosszabb lesz? Köszönöm a válaszokat?2017. júl. 26. 14:58
1/5 anonim válasza:
Kivonja beloled a magneziumot es egyeb asvanyi anyagokat amik nelkulozhetetlenek. Nem a gyogyszer okozza, hanem ezeknek a hianya. Potold oket mesterseges uton, vegyel magadhoz magneziumot. Ez nem mellekhatas, hanem a szervezeted segelykialtasa es jelzese , hogy kifogyoban van a magneziumkeszleted.
3/5 A kérdező kommentje:
van az is, de az a bogyók nélkül is volt.
2017. júl. 27. 09:31
4/5 jeverezi válasza:
akkor meg nem a gyógyszertől van ilyen tüüneted
5/5 anonim válasza:
xanax magában nem ér semmit az csak elfedi a bajt nekem írtak fel rexetint ami megoldja ezt a problémát csak az elején felerősíti a problémákat ezért kaptam mellé xanaxot és lásd csodát 1 év alatt meggyógyultam te meg már 5 éve szeded (ezért nem megyek orvoshoz csak magánorvoshoz és mégis fizetem a tb-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!