Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kerüljük el a SOTE...

Miért kerüljük el a SOTE zártosztályát?

Figyelt kérdés

2017. júl. 9. 05:52
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Mert félrekezelnek, teletömnek gyógyszerekkel, amik egy életre elrontanak és azt tömik beléd hogy reménytelen fogyatékos vagy, nem is akarnak meggyógyítani, hanem csak leszedálnak, hogy ne kelljen veled foglalkozniuk
2017. júl. 9. 06:11
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Zártosztályra csak indokolt esetben utalnak be. A betegségtől függ, hogy mennyire tudnak meggyógyítani.
2017. júl. 9. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Mindenfele zartosztalyt el kell kerulni, ha lehet, mert 99%-ban csak rontanak a helyzeten. Leszedalnak, azt akkor nincs veled baj. Gyogyszerfuggo leszel, meg abba is meg jobban belebetegszel, hogy latod a tobbi beteget, hogy milyen allapotban vannak, ami altalaban katasztrofa, mert egyaltalan nem cel, hogy meggyogyuljanak vagy normalis eletet eljenek a betegek, ha onnan kikerulnek. Csinalnak az emberbol egy zombit, azt jo van az ugy.

Vannak esetek, amikor tenyleg nincs mas megoldas, ha valoban nagyon on- es kozveszelyes valaki. De a legtobb esetben a legjobb az lenne, ha a csaladja tamogatna az embert es nem bedugnak valahova. Egy szereto, nyugodt, elfogado kornyezetet kell teremteni es keresni egy jo orvost meg egy meg jobb pszichiatert. Es rengeteg, rengeteg turelem.

2017. júl. 9. 08:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Én súlyos pánikrohammal kerültem be, egy nyikhaj kis nőci lett az orvosom. Teljesen leszedált - a 2 havi bentlétből 1 hónapra nem emlékszem a mai napig.

A egyik legrosszabb élményem bentről, mikor azt láttam, hogy az egyik ápoló fejbevert egy beteget, mert nem úgy viselkedett, ahogy szerinte kellett volna... Senkinek nem ajánlom, hogy befeküdjön a SOTE-ra.

Többektől azt hallottam , hogy a Nyírőben jobb.

2017. júl. 9. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!