Anorexiások! Kinek milyen kórházi tapasztalatai vannak?
Szia!:) Ne félj, gyermekklinikán nagyon kedves orvosok és ápolók dolgoznak. Tudják, hogy meg leszel ijedve, ha esetleg bunkón viselkednének, akkor szólj a szüleidnek.
Az étkezés valószínűleg elő lesz írva, de a szüleid vihetnek kaját.
Ha nagyon súlyos az állapotod, akkor valószínűleg kapsz majd infúziót, amiben fontos tápanyagok vannak a számodra. És próbálj meg enni!
Én is anorexiás vagyok/voltam (már rég nem voltak rossz időszakaim).
dehogy büntetnek, problémád van és azt segítenek megoldani. Gondolom napi 3* kéne étkezni reggel, délben és este. A te esetedben nem tudom hogy fogják megszabni - ugye nekem sikerült megúsznom a kórházat.
De nem büntetnek. :) Tudják mi az anorexia és próbálnak rajtad segíteni.
Nem, nem 3x.
Hatszor van étkezés. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi és pótvacsi.
Meg kell enned, ápolók nézik majd. Én amikor voltam 1 éve kb így volt. Anorexiások fent az osztályon ettek, míg a többi beteg lement az étkezőbe enni. Főétkezések után van 1óra ágynyugalom. Fogtok majd írni programot a dokiddal, amit be kell tartanod.
Ilyen dolgok vannak benne, hogy ha a héten fogysz vagy nem lesz jó a vizeletfajsúlyod, akkor azon a héten nem látogathatnak vagy nem fogadhatsz telefont vagy ilyesmik.. Amúgy nem olyan vészes, kedvesek az emberek ott, megismerhetsz hasonló helyzetben lévőket, viszont azt nem tudom, hogy lehet-e telefont vinni, nekünk tilos volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!