Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anorexiások! Kinek milyen...

Anorexiások! Kinek milyen kórházi tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és anorexiás. A szüleim eddig bírták, hétfőtől kórházba kell mennem (Sote 1-es számú gyerekklinikára). Nagyon félek, mert nem tudom mi vár ott rám. Szeretnék meggyógyulni, de szívesebben tenném ezt a saját rendszerem szerint, szép fokozatosan. Kinek milyen tapasztalatai vannak? Mennyire elnézőek, azt ehetek-e amit akarok, vagy rögtön mély vízbe dobnak, és elvárnak mindent? Illetve valaki tud jó orvost ajánlani a klinikán?

2017. júl. 1. 01:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Helyhiány miatt nem tartottak bent, hanem nappali kórház státuszba kerültem. Ami annyit jelent, hogy napközben részt kell vennem terápiás foglalkozásokon, és estére hazamehetek aludni. Minden reggel súlyméréssel kezdenek, és gyakori a labor és az ekg vizsgálat is. Ezek nekem szerencsére általában rendben vannak. 1,5 kilót sikerült gyarapodnom, így most fogok ambuláns státuszba kerülni, amikor már csak heti 2x kell kb bemennem nem minden nap. Kaptam egy tápszert, amiből napi 3-at kell innom. Szerintem nekem ebben a 1,5 kilóban ez segített sokat.
2017. júl. 27. 01:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! :) GYőzd le azt a mumust. :)
2017. júl. 27. 21:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem nagyon! :)
2017. júl. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!