Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen fóbia?

Ez milyen fóbia?

Figyelt kérdés

Tudom kicsit furcsa fóbia, de félek a térképektől! Nem akkor ha elémraknak egyet, hanem hogyha gépen vagy telefonon én tudom kedvem szerint nagyítani, mozgatni meg ilyenek. Leginkább akkor ha műholdas képet ad be. Ilyenkor olyan mintha megiednék és nagyon gyorsan ver szivem. Mindez akkor kezdödött amikor kb. 2 éve láttan egy műholdas képet az eiffel toronyról és meg akartam nézni hogy tényleg olyan-e de nem jutottam el odáig mert hát megietdtem és kiléptem. :(

Szerintetek ez milyen fóbia?

És mit tudnék ellene tenni?

2017. júl. 6. 02:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem tériszony.
2017. júl. 6. 02:31
 2/7 A kérdező kommentje:
De magas épületeken nem félek. Vagy ennek nincs köze hozzá?
2017. júl. 6. 02:50
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. júl. 6. 17:03
 4/7 anonim válasza:
Én is ebben szenvedek. xD Akkor is megijedek, hogyha én tudom nagyítani, és akkor is, ha papíralapú térképet látok, amin hatalmas tájak, földrészek vannak. Mert olyan ijesztőnek tartom, hogy ilyen hatalmas dolgok vannak. (De a végtelentől pl nem félek. Nem lehet hogy a te esetednek köze van a hatalmas dolgoktól való félelemhez?) Meg akkor is megijedek, ha gépen a térképen hirtelen változik nagyról kicsire vagy fordítva a térkép mérete. Nem tudom mi lehet ez, én is kíváncsi lennék rá. És örülök hogy találtam végre valakit, aki átérzi, és legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül. 😂
2018. febr. 22. 14:22
 5/7 anonim válasza:

Meg nyugvás hogy nem vagyok egyedül. Én szoszerint rosszul leszek ha térképet kell néznem főleg a domborzatitol😑

Xd

2021. jan. 23. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Külön poén, hogy föci tanárira járok. 😂😂😂 Google Mapstól én is szó szerint rosszul vagyok, főképp, ha valamelyik óceánra kell ráközelíteni, vagy akárcsak más országra Magyarországon kívül. Topográfia ZH-ra készülve is inkább papír alapú térképből tanultam anno. Brrr. 😂😂😂
2023. aug. 12. 04:48
 7/7 anonim válasza:
De durva hogy még mindig jönnek válaszok erre a kérdésre😂😂😂 én vagyok, aki 2018-ban válaszolt🥴
2023. aug. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!