Hogyan álljak le?
Tiszta életet akarok, alkohol és cigi na meg energiaital nélkül.
Hogyan kezdjem?
Egyedül akarom, nem kell segítség, csak tanács
Ha ez számít 21 vagyok.
*Szerintem most még könnyebb, mert nem vagyok fizikai függőségben (kivéve a cigit), noha klinikailag függő vagyok
Először találnod kell egy okot, hogy miért akarod lerakni. Egészség? Megmaradt pénz, amin mást lehet venni?
Aztán fogod, lerakod, és nem nyúlsz hozzá többet. A többi már csak az akaraterődön múlik. Nem könnyű, de sokan megcsinálták már előtted. Én a nyugtatókat tettem le így egy erős függőség közepén. Keményebb volt, mint a cigi, vagy az energaiaital, elhiheted. Lehet, hogy lesznek elvonási tüneteid mindhárom élvezetei cikk elhagyása miatt, de ezt ki kell bírni, el fog múlni. Engedd meg, hogy leírjam a legjobb motivációs szöveget, amit valaha is hallottam!
A legkeményebb katonák kapják a legnehezebb feladatokat. Te kemény vagy? Igen? Akkor bizonyítsd be!
"nem vagyok fizikai függőségben (kivéve a cigit)" - valószínűleg nem vagy a helyzet magaslatán az állapotod felmérése tekintetében (ahogy a legtöbb függő nem az). Ott kezdődik, hogy a cigaretta nem okoz fizikai függést.
Szóval lehet persze egyedül próbálkozni, sőt, még a szükséges ismeretek híján is, de megfelelő segítséggel könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!