Mit tudok tenni ez ellen? Mit javasoltok?
Mostanában vettem észre,hogy nagyon hamar felkapom a vizet kb.bármin.Ha leejtenek valamit,ha telefonálnak,ha húgom beszél hozzám,ha az utcán nyalakodik egy pár(leginkább a cuppogás zavar),az evés közben kiadott hangok,ha valaki iszik...
Sosem adom ki a dühömet,inkább magamban rendezem le,közben tönkreteszek mindent,ami a kezembe akad(radír,könyv,lap,vagy az ollóval játszom).
Az iskolában mindenki kedvesnek tart,mert sokat segítek,meghallgatom a másikat,szóval rendesnek tartanak,aminek örülök,de igazából semmi kedvem hozzá.Vagyis ezt nehéz elmagyarázni,de megpróbálom.Szóval általában mindenkinek segítek és már az első szóra ugrom,de belülről mindig dühös vagyok és szidkozódom,de teljesen akaratlanul :/ Sosem bántanák senkit(szavakkal,esetleg fizikailag),de belülről mégis az érződik,hogy igenis irritálnak az emberek és legszívesebben kiabálnék és elátkoznék mindenkit.Tényleg nem szándékosan csinálom de be ülről mégis jön a hang pl. :-Haladj mááár b+!!!
-Mondd már ki végre,hogy mit gondolsz !!!
Egyre közelebb kerülök ahhoz,hogy elszóljam magam,vagy kiabáljak.Tegnap is belevágtam a szekrénybe és motyogtam magamban,mert anya csak engem dolgoztatott,húgom meg mosolyogva ment el Tv-t nézni,mikor neki is pakolnia kellett volna.
Amint kiérek a suliból,azonnal megváltozom,és egy mogorva,savanyú lány leszek.Nem értem,hogy miért csinálom.Tényleg nem szándékos.Elszomorít,hogy ilyen vagyok,de szeretnék megváltozni !
Ti mit javasoltok ?Egyáltalán mi lehet ?Esetleg segítséget kéne mérnem ?
Elnézést ha rossz kategóriába raktam,és előre is köszönöm a válaszokat !
Mint ha magamat hallanàm.
De ez tini ként sem normàlis.
Ez ellen nem lehet mit tenni. És a későbbiekben sem fog változni.
Van amikor elsietek egy adott helyszinről, pl kiugrok a wc-re és ott àltalàban valami kisebb fàjdalmat okozok magamnak, pofon, falba ütés, mert előtte akaratlanul de sajnos valamelyik szerettemmel volt egy ilyen fent említett szituàció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!