Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az depressziónak számít ha...

Az depressziónak számít ha nem akarok elmenni nagyjából sehova?

Figyelt kérdés
Dolgozom vannak kollégáim beszélgetünk hülyéskedünk nevetünk de úgy nagyon nincs kedvem menni jobbra ballra,Se Balaton se semmi.Ez depresszió lehet?Tudni kell ,hogy pánikos voltam sokáig és nem is mentem 1 évig sehova mert nem mertem nem is dolgoztam szinte csak itthon voltam de ez már megszűnt.Mostanában van kedvem emberekhez vagy beülni a városba egy fagyira.Majd szép lassan el is kaarok menni máshova is ?

2017. júl. 1. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Láthatóan sokat fejlődés. Szerintem ez még a folyamat része, hogy nem állsz keszen egy komolyabb kiruccanásra. Ez alapján nem mondanék depressziót, de sokat számít, hogy neked ezzel az egésszel kapcsolatban milyen érzéseid vannak. Bár az jó jel, hogy tervezed, hogy mész valahova.

Kezdetnek szerintem jó lesz egy nem túl távoli hely, pl a szomszéd város, ha a Balaton még soknak tűnik. Hívja magaddal olyanokat akikkel szeretsz lenni, ez sokat segít

2017. júl. 1. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:

És ez miért probléma?

Muszáj még munkaidőn kívül is a kollégák arcát bámulni ?

2017. júl. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!