Az mennyire számít depressziónak ha 2011 szeptembere óta kéthetente minimum egyszer van 2-3 nap amikor élni se akarok?
15 éves vagyok, és 8 év eleje óta vannak depis időszakaim. Hol hetek, hol hónapok, hol tisztán.
Nem akarom megölni magam, de ha belegondolok soha nem tudtam igazán élvezni az életet.
Magammal nem szokott bajom lenni, bár jelen pillanatban egy darab sz@rnak érzem magam.
Pesszimizmus vagy depresszió?
Igaza van,az előzőnek,ha súlyosbodik,ne szégyellj pszichológushoz fordulni!
Elsősegélyként orbáncfű tea, nagyon hatásos!
Pszichológushoz biztos nem fogok menni, nekem ez személyiségből adódó dolog lehet, azért meg ne húzzon le.
Igazából tény, hogy nem jó dolog ez, de őszintén szólva nem is érdekel. I don't even care. Csak nem tudom, hogy ez átmeneti, vagy depresszió, vagy pesszimizmus, vagy hova soroljam.
Van egy lány ismerősöm (ja igen, fiú vagyok azt nem írtam), nagyon egy hullámhosszon vagyunk (nem igazán lehet köztünk semmi, mert neten ismertem meg, egy nyelvtanulós oldalon, és német, ami ugye 1500km, stb stb stb, szóval max évek múlva, bár találkozni mindenképp fogunk egyszer, mert amúgy is megyek ki németbe sulik után, és..nem ragozom, lehet lesz belőle több is), és neki kb ugyanezek az érzései, stb.
És ha azt mondom soha nem éreztem magam huzamosabb (hónapok) ideig boldognak? Akkor? Lehet gyerekkori trauma? (nem volt a családomban komolyabb válás vagy valami, csak sok veszekedés, itthoni vállalat->más életforma, stb)
Egyrészről érdekel is, hogy mi ez, más részről pont lesz@rom az egészet...
Nem mindig írom le magam, csak most még az is rá jött az utóbbi egy két napban. De az még hobbival javítható, azt tudom magamról.
Utolsó (és persze bárki más is), ha érdekel a csaj dolog teljes szála, akkor írj privátban, ott leírom szívesen.
Bonyolultabb kérdés ez annál, mint hogy egy igen, nem válasszal lelessen zárni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!