Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha legfőképp csak az alkoholtó...

Ha legfőképp csak az alkoholtól érzem jól magam, akkor már elindultam a lejtőn? 26N

Figyelt kérdés

Itthon vagyok egyedül. Már oldalakat írtam a naplómba arról, hogy meg akarok halni és csak azért nem leszek öngyilkos, hogy ne okozzak fájdalmat a szüleimnek. Aztán megittam 2 Unicumot, most meg felbontottam egy citromos sört, mert korábbi tapasztalataim (pár napja ezt csinálom, de ez előttről is vannak hasonló "élményeim"...) azt mutatták, hogy ez mindig "beválik". És lássunk csodát, ismét bevált.

Szédülök, gépelés közben egy szót kb. háromszor kell legépelnem, hogy hibátlan legyen, de CSODÁLATOSAN érzem magam! Végre. Tényleg szuper jó kedvem van! Imádom ezt az érzést!

Szerintem évek óta folyamatosan (maximum kisebb-nagyobb megszakításokkal) vagyok depressziós, voltam több pszichiáternél, voltam pszichológusnál, többféle gyógyszert (nyugtató, antidepresszáns, antipszichotikum) szedtem, de semmitől nem lett jobb. Most nem szedek semmit.

Az alkoholtól viszont mindig jó. Már megint jó. Túl jó... A francba, JÓ! :( Ittam és végre van életkedvem, végre nem érzem, hogy az élet kizárólag szenvedés, hanem valami jót érzek...

Az lenne a kérdésem, hogy az alkoholisták is így kezdik?

Mit tegyek? Bármit csinálok, semmitől sem érzem magam olyan jól, mint az alkoholtól :(

2017. jún. 30. 18:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még mindíg olyan országot ajánlok ahol kevés alkohol van, Arab országok, pl ha Egyiptomba mész nagyon olcsó( havi 200$-ból kijösz vidéken) és kedvesek az emberek.
2022. máj. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!