Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sosem fogok már helyrejönni?...

Sosem fogok már helyrejönni? Elindultam lefele a leejtőn?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok, beszűkült körülőttem a világ, egyszerűen nem tudok boldog lenni, olyan mintha a memóriám is cserbe hagyna. Attól félek hogy 17.én megyek pszichológushoz, aztán később majd talán gyógyszer még jobban károsodik az agyam és kitudja milyen betegségbe fogok még belelépni. kényszerbeteg is vagyok egyúttal, szal. én már kezdek beletörödni ebbe hogy a végén úgy is megőrülők. :(
2016. aug. 11. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasonló problémáim vannak,csak nekem súlyos alvászavaraim is vannak(nem tudok aludni sokáig,de ha elalszok akkor viszont alig tudok felkelni).A gyógyszer csak rombolja az agyat,inkább valami hasznosra lenne szükség,próbálj meg kikapcsolódni és nem törődni a külvilággal!
2016. aug. 11. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, miről gondolod,hogy az agyad károsítja, de se a gyógyszer,se a depresszió,se a memóriazavar nem fogja károsítani.

A depresszió egyik tünete vagy velejárója a memóriazavar.

A depresszió gyógyszerekkel vagy a kiváltó trauma (amennyiben van ilyen) feldolgozásával gyógyítható. Én nem vagyok pszichiáter, nyilván ezt ő jobban tudja.

A kényszerbetegségedre kapsz kezelést?

2016. aug. 11. 18:25
 3/5 anonim válasza:
A legrosszabb dolog amit tehetsz, az önsajnálat. Sajnos a depresszió nem ritka betegség, én is átestem rajta, többször is megfordult a fejemben az öngyilkosság is. Aztán belegondoltam mi lenne, ha mondjuk kiugranék X emeletről és lennék olyan szerencsétlen, hogy életben maradok, csak már nem biztos, hogy képes is lennék újra járni... ilyenkor mindig elkapott a röhögőgörcs :) Hidd el, nem csak te vagy ebben a helyzetben, nekem a jövőképem segített leküzdeni ezt. Ezt magadban kell rendezni leginkább, kezdj el kitűzni célokat magad elé, önkénteskedj, mások boldogsága téged is boldoggá tesz. Remélem egy picit is, de segítettem. :)
2016. aug. 11. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 A gyógyszer nem megoldás,csak átmeneti nyugalmat okoz,aztán függővé tesz,valahogy máshogy kell kezelni.
2016. aug. 11. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 Nálam dettó ugyanez,csak én az öngyilkosságot többféleképpen is elképzeltem.
2016. aug. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!