Szerintetek mit csináljak? Ez biztos nem normális.
Egy fél órája "felment bennem a pumpa"és elöntött a reménytelenség. Elkezdtem ütögetni magamat , nem kézzel azzal a lapos fa konyhaeszközzel..
Nem tudom , hogy ezek a piros foltok mikor tűnnek el. Szinte soha nem vagyok tudatomnál.
Mélyen depressziós vagyok. Kétszer voltam már a Vadaskert gyermekpszichiátrián , de nem lett jobb.Hajtépés és egyéb más problémák miatt.. Minden nap az öngyilkosság on gondolkodom. Már búcsúlevelet is írtam. Bocsássatok meg amiért itt nyavalygok. Nem ezt akartam. Minden az én hibám. Mindenki utál és én nem vagyok képes ellene tenni semmit. Fájdalmat okozok magamnak és másoknak. Tetejébe olyasvalakit szeretek aki nincs itt a Földön , ő egy arkangyal. Hogy hogy szerettem belé? Nem tudom.. egyszer csak lett ez a szeretet. De soha nem hallottam őt, de biztos segít .. bár lassan feladom..
16L
Milyen sok hisztis tizenéves van...
Szedd már össze magad!
Rendben! Minden második héten pszichológusnál vagyok.
Köszönöm a válaszodat!
Mikor voltál utoljára dokinál?
Szedsz gyógyszert?
Mi a diagnózisod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!