Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit csináljak? Ez...

Szerintetek mit csináljak? Ez biztos nem normális.

Figyelt kérdés

Egy fél órája "felment bennem a pumpa"és elöntött a reménytelenség. Elkezdtem ütögetni magamat , nem kézzel azzal a lapos fa konyhaeszközzel..

Nem tudom , hogy ezek a piros foltok mikor tűnnek el. Szinte soha nem vagyok tudatomnál.

Mélyen depressziós vagyok. Kétszer voltam már a Vadaskert gyermekpszichiátrián , de nem lett jobb.Hajtépés és egyéb más problémák miatt.. Minden nap az öngyilkosság on gondolkodom. Már búcsúlevelet is írtam. Bocsássatok meg amiért itt nyavalygok. Nem ezt akartam. Minden az én hibám. Mindenki utál és én nem vagyok képes ellene tenni semmit. Fájdalmat okozok magamnak és másoknak. Tetejébe olyasvalakit szeretek aki nincs itt a Földön , ő egy arkangyal. Hogy hogy szerettem belé? Nem tudom.. egyszer csak lett ez a szeretet. De soha nem hallottam őt, de biztos segít .. bár lassan feladom..

16L

2017. jún. 29. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Milyen sok hisztis tizenéves van...

Szedd már össze magad!

2017. jún. 29. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj! Azon leszek , hidd el. Nem akarom feladni!
2017. jún. 29. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne add fel! A szüleiddel keressetek egy jó szakembert!
2017. jún. 29. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben! Minden második héten pszichológusnál vagyok.

Köszönöm a válaszodat!

2017. jún. 29. 14:36
 5/6 jeverezi ***** válasza:
100%
Menj el pszichiáterhez
2017. jún. 29. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Mikor voltál utoljára dokinál?

Szedsz gyógyszert?

Mi a diagnózisod?

2017. jún. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!