Gyógyszer túladagolás mit okoz?
Solyom András:
Ha komoly lenne a szándékod, már rég megtaláltad volna a megfelelő dózis-hatóanyag-módszer-idő kombinációt,amivel 99%-ban biztosra lehet menni...
De valahogy úgy érzem,mélyen a lelkedben nem vagy biztos abban,hogy ez a helyes, és egyetlen út...És ameddig bizonytalan vagy,addig abba a halvány reménysugárba kellene erősen megkapaszkodnod,ami elbizonytalanít...
Írhatnék oldalas prédikációt arról,hogy "ne tedd meg,éspedig ezért meg azért ne"-biztosan sok ilyen sablonos "tanácsot" hallottál már-,de nem fogok.És nem is ismerlek,nem ismerem a problémáidat sem.
Csak arra kérlek,hogy gondold végig hány ember van,akiknek örök űrt és fájdalmat hagynál a szívében...Mert biztos,hogy van valaki,aki szeret...Sokan küzdenek keményen az életben lelki/anyagi és egyéb kínok között,de persze mindenki más.Van aki erősebb,van aki könnyebben összeroppan.De az,hogy valaki mennyire erős és kitartó, sokszor zömmel hozzáállás kérdése.
Olvasd el Paulo Coelho-Veronika meg akar halni-című könyvét,hidd el,érdemes.Biztos vagyok benne, hogy segítene rengeteg dolgot újra átgondolni,mielőtt bármi butaságot tennél...
Kívánom,hogy segítsen!
Senkinek nem ajánlom, hogy ezt a formát válassza az élete kioltásához. Undorító dolgok mennek végbe a szerveidben, és ahogy sokan írták is a halálra igen csekély a remény. Csak szenvedni fogsz és a hányás a legkevesebb.
Egyszer én is próbáltam kis csitriként, mikor én hülye azt hittem nekem van a legnagyobb problémám. 1 doboz atarax, 1 doboz stimuloton, 1 levél algopiryn, egyszóval mindent amit otthon találtam és sörrel vettem be. Semmi nem történt csak remegett a kezem, aztán rá pár órára gyomormosás és azok a másnapi görcsök... enni nem bírtam, megmozdulni sem. Szóval nem a legjobb módszer. És önzőség is!
1. Én már megjártam ezt az utat. Halálközeli élményben is volt részem, konkrétan a Pokolban jártam.
2. A túlvilág (Pokol) és a zárt osztály (Pszichiátria) sokkal jobb hely, mint a "rendes világ" .
3. Vonat elé is feküdtem már - lefékezett.
4. Legközelebb lógni fogok, úgy döntöttem, ma vettem is egy ugrálókötelet.
5. Aztán a net olvasgatása közben (gyakorlatilag ez a weblap) rádöbbentem arra hogy mindenki le se sz *rná hogy meghaltam. Akkor meg minek? Hogy a temetési költségek miatt mégjobban utáljanak?
6. Tehát kedves kérdezö, tolj ki az emberekkel, és már csak azért is állj talpra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!