Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyszer túladagolás mit okoz?

Gyógyszer túladagolás mit okoz?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt azt, hogy ha valaki sok nyugtatót (xanax) vesz be, elálmosodik és álmában, csendesen éri a halál, vagy szenved előtte (rosszullét, hányás, görcsök)?
2010. máj. 20. 09:51
1 2
 11/20 anonim válasza:
Én tegnap szedtem be 12 db stilnox-ot nekem semmi tünet nem volt és nem haltam meg pedig a mentő se lett kihívva hozzám anyám félig ülő helyzetbe talált rám a vérnyomsomom hirtelen 60-ra esett utána felszökött 150 -re de én ebből nem éreztem semmit sőt még hőemelkedésem is volt. Amúgy tényleg nem éreztem semmit csak bealudtam aztán felkeltem és szédültem ennyi volt de csalódott vagyok hogy nem sikerült amúgy azon gondolkozok hogy 36 tablettával hátha sikerül mert nem bírom tovább.
2011. okt. 3. 05:05
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Solyom András:

Ha komoly lenne a szándékod, már rég megtaláltad volna a megfelelő dózis-hatóanyag-módszer-idő kombinációt,amivel 99%-ban biztosra lehet menni...

De valahogy úgy érzem,mélyen a lelkedben nem vagy biztos abban,hogy ez a helyes, és egyetlen út...És ameddig bizonytalan vagy,addig abba a halvány reménysugárba kellene erősen megkapaszkodnod,ami elbizonytalanít...

Írhatnék oldalas prédikációt arról,hogy "ne tedd meg,éspedig ezért meg azért ne"-biztosan sok ilyen sablonos "tanácsot" hallottál már-,de nem fogok.És nem is ismerlek,nem ismerem a problémáidat sem.

Csak arra kérlek,hogy gondold végig hány ember van,akiknek örök űrt és fájdalmat hagynál a szívében...Mert biztos,hogy van valaki,aki szeret...Sokan küzdenek keményen az életben lelki/anyagi és egyéb kínok között,de persze mindenki más.Van aki erősebb,van aki könnyebben összeroppan.De az,hogy valaki mennyire erős és kitartó, sokszor zömmel hozzáállás kérdése.

Olvasd el Paulo Coelho-Veronika meg akar halni-című könyvét,hidd el,érdemes.Biztos vagyok benne, hogy segítene rengeteg dolgot újra átgondolni,mielőtt bármi butaságot tennél...

Kívánom,hogy segítsen!

2011. okt. 13. 15:22
 13/20 Edittttt válasza:
16%

Senkinek nem ajánlom, hogy ezt a formát válassza az élete kioltásához. Undorító dolgok mennek végbe a szerveidben, és ahogy sokan írták is a halálra igen csekély a remény. Csak szenvedni fogsz és a hányás a legkevesebb.

Egyszer én is próbáltam kis csitriként, mikor én hülye azt hittem nekem van a legnagyobb problémám. 1 doboz atarax, 1 doboz stimuloton, 1 levél algopiryn, egyszóval mindent amit otthon találtam és sörrel vettem be. Semmi nem történt csak remegett a kezem, aztán rá pár órára gyomormosás és azok a másnapi görcsök... enni nem bírtam, megmozdulni sem. Szóval nem a legjobb módszer. És önzőség is!

2012. jan. 27. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én itthon elmondtam,hogy bevettem 2doboz ibustart nem érdrkelték a szüleimet,még csak gyomormosás sem volt.ekkor azt éreztem újra,hogy el kell tűnnöm úgy,hogy senki ne tudjon rólam,és rajtam senki ne szenvedjen,mert nem szeretném hogy boldogtalanok legyenek..az iskolában az egyik tanárom és az igazgató úr tette helyre a lelki világomat, majd pénteken ugyanezt éreztem, és jöttek itthon a szüleim flegma viselkedései ami nagyon rosszul esik nekem...
2012. dec. 1. 22:14
 15/20 Rattusz válasza:
79%
"Az egyetlen gyógyszer amitől meg lehet halnni az a nagymama szívgyógyszere" Dr. Zacher Gábor
2013. nov. 4. 21:49
 16/20 anonim válasza:
Hu nekem is jol jonne erre tanacs na de az a baj h a gyogyszertuladagolatol komat kjapsz es ha nics szerencsed meg halsz vagyis a sajat szemszogembol nezve ... mer akarod ezt tenni ha akarod ird meg privaltban en se akarok lelkizni nem akarlak eltantaritani az akaratodtol lehet ez morbid dolog de nekem is jo, jone h meghajjak ...
2014. márc. 26. 18:47
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

1. Én már megjártam ezt az utat. Halálközeli élményben is volt részem, konkrétan a Pokolban jártam.

2. A túlvilág (Pokol) és a zárt osztály (Pszichiátria) sokkal jobb hely, mint a "rendes világ" .

3. Vonat elé is feküdtem már - lefékezett.

4. Legközelebb lógni fogok, úgy döntöttem, ma vettem is egy ugrálókötelet.

5. Aztán a net olvasgatása közben (gyakorlatilag ez a weblap) rádöbbentem arra hogy mindenki le se sz *rná hogy meghaltam. Akkor meg minek? Hogy a temetési költségek miatt mégjobban utáljanak?

6. Tehát kedves kérdezö, tolj ki az emberekkel, és már csak azért is állj talpra!

2014. jún. 27. 15:46
 18/20 anonim válasza:
48%
Van, hogy már tényleg nincs más út.. mindenki azzal jön, hogy úgyis lesz jobb.. hát nekem egész életemben csak rossz volt/van nem hiszem, hogy ez meg fog változni. Mindig csak rossz volt vagy még rosszabb. Én ezt csak régebben gondoltam, de rájöttem, hogy a gyorsabb módszerek egyszerübbek.. már csak az adott pillanatra várok.
2014. okt. 21. 10:05
 19/20 anonim ***** válasza:
7%
Szerencse, hogy a dédapám SS tiszt volt és meg van a ciánkapszulája. Ha kell, szívesen eladom neked :D
2017. aug. 29. 16:59
 20/20 anonim ***** válasza:
9%
Nekem kell!! Írj privit légszi!
2017. aug. 30. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!