Reménytelen a helyzet?
Figyelj. Ez nagyon jó, hogy látod a problámáidat de akkor itt az ideje hogy tegyél ellene. Tudom nagyon nehéz lesz hiszen én is depressziós voltam évekig, most viszont már tünetmentesnek mondhatom magam. Szóval előszőr is takarítsd ki a házat a rossz érzéseiddel együtt közbe halgass valami zenét bármilyet amitől jobb kedved lesz. Utána menj fürödj le. Borotvalkozz meg kicsit ápold le magad. Ezután megfogod magad, tudom hogy ezt nem szeretned a legjobban de lemész egy picit sétálni. Nem kell sokáig csak picit szellőzztesd ki a fejed. Aztan ha hazaérsz szerintem szórakozz egy picit nézz meg valami vicces filmet. Ismerj meg új embereket esetleg internet segítségével ha élőbe nem megy. Próbálj teljesen kibontakozni magadból, mert ha nem változtatsz nagyon gyorsan belefogsz őrűlni. Estleg még pszichológust ajánlanék, viszont így hogy nem bírod az embereket nem szívesen mondom hogy dekkolj ott órákat. Hiszen nekem se segitett sokat nagyon makacs lány vagyok és csak nekem kellett rájönni hogy nem jó amit csinálok. Ebbe nem a pszichologus segített. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de annyi mindenben volt már részem hogy sok tapasztalatom van az életben. Probald meg fogadni a tanácsomat. Szedd ossze magad. En drukkolok neked.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!