Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » OCD-vel, szoc fobiaval, es...

OCD-vel, szoc fobiaval, es panikbetegseggel hova menjek? Kihez forduljak? Eloszor Hazi dokihoz?

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 08:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Miért bizonygatod ennyire, hogy márpedig te tudod milyen betegséged van? És ennyire haraggal tölt el, ha nem hiszünk neked? A fölösleges kelepelés helyett mi lenne, ha szakemberhez fordulnál? Egyébként azokon az internetes oldalakon, ahonnan felállítottad a diagnózisod nincs semmilyen információ arról, hogy ilyenkor milyen szakemberhez lehet fordulni?
2017. jún. 18. 11:03
 22/25 A kérdező kommentje:
milyen oldalakrol.beszelsz?? :) nem.olvastam.semmilyen oldalt errol egy rokonom is kenyszerbeteg miatta tudtam meg hogy en is az vagyok.
2017. jún. 18. 12:49
 23/25 anonim ***** válasza:
Ugyanmár. :) :) Szerintem neked több bajod is van annál, mint amennyivel tisztában vagy.
2017. jún. 18. 14:30
 24/25 Helyes válasz ***** válasza:
Meg akarsz gyógyulni,vagy rajongsz,ha sajnáltathatod magad?Ezt az első őszinte kérdést tedd fel magadnak is,aztán meg azt,hogy hajlandó vagy-e változtatni,és elfogadni,a baráti tanácsot.
2017. jún. 23. 08:16
 25/25 anna312 válasza:
én voltam neurologusnál evvel kpcsolatban, írtak fel gyógyszert. nem lett jobb, de a gyógyszer mellékhtás kijött. úgyhogy nem szedtem többet. és állítólag nagyon nehéz róla lejönni ha sokáig szeded. mivel ez nem szervi baj, nem érdemes gyógyszert szedni. magamtól "meggyógyúltam". Ezen csak te tudsz változtatni. Gondolkodj el azon igazából mitől lehet, és érdemes e parázni, mitől lennél boldog,stb, és tedd meg, ne csak sóvárogj utánna, ne félj a kudarctól sem. És tanulj meg uralkdni az érzelmeiden, érzéseiden, mennyire vannak reális alapja egy szorongásnak pl? Tudom, hogy hülyének fogsz nézni, de a starwars-ban pontosan meg van fogalmazva: a jedik inkébb budhisták, nem engedik, hogy a negatív gondolatok elsötétítsék az agyukat, befolyásolják életüket.Gondolod, hogy más tökéletes, nagy szart. Mindenkinek van valami baja, csak nem tudsz róla. Sokat kell kimozdulni, barátkozni, elmenni társaságba. Szerintem még egy coach-ra is érdemes lenne elmenni.
2017. jún. 23. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!