Normális, hogy csak ebben az egyetlen pózban tudok elaludni?
2017. jún. 14. 12:22
1/11 anonim válasza:
Szokás kérdése, ah te így szoktad meg, nincs ezzel semmi gond. Én meg sokáig csak hason tudtam jól aludni, évek teltek el, míg átszoktam oldalra.
Ez egy elég egészséges póz, szóval ha így esik jól, nincs azzal gond. ;)
2/11 anonim válasza:
Nem hiszed el de én is ugyan ebben a pózban tudok csak elaludni! :D érdekes nagyon! Szerintem amúgy nincs különösebb jelentősége, bár amikor kint alszom a kanapén mert össze veszünk a párommal, akkor bajban vagyok, mert nem férek így el, nem tudom kinyújtani a lábam :D
3/11 anonim válasza:
Normális! Én is csak így tudok aludni, max A és B oldal. De sem hason, sem hanyatt, sem sehogy máshogy.
4/11 anonim válasza:
Én is így alszom, legalábbis ebben a pózban próbálok elaludni, de hogy ténylegesen milyen pózban alszom azt nem tudom, mert akkor épp alszom:D
5/11 anonim válasza:
Bakker, pont ma este gondolkodtam arról, normális-e, hogy mindig ebben a pózban "végződik" a fészkelődésem. :D
6/11 anonim válasza:
Most mosolygok vidáman! Mekkora már, hogy kiderül: az összes Gyik olvasó az oldalán fekve tud csak aludni.
7/11 anonim válasza:
Én is nagyon hasonló pózban alszok.
Megy máshogy is, de így legkényelmesebb :)
8/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy ti stabil oldalfekvés pozicióban alszotok! xd Ezt elsősegély nyújtáskor használják. Szerintem nincs vele baj, én is kipróbálom :DDD
9/11 anonim válasza:
én is így szoktam aludni, mindig így jellegzetesen felhúzom az egyik lábam, és az oldalamon fekszek, bár a fejem nem hátrahajtom, hanem inkább előre :D bár tudok máshogy is, de nekem így a legkényelmesebb
10/11 anonim válasza:
Én meg csak hason tudok elaludni, máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!