Mit csináljak hogy ne idegesítsen ennyire a fűnyíró?
Figyelt kérdés
Ki szoktam ülni a kertbe és nagyon közel vannak a szomszédok és mindegyikük fűnyírása nagyon idegesít már tavaly óta. Érdekes hogy csak tavaly kezdődött. Ha megszólalt már távolabbról is már rohantam be. Most megfogadtam hogy megpróbálom elviselni de ha már nagyon sokáig szól már rohannom kell be úgy szétszed az ideg. És végig görcsben áll a gyomrom amíg tart. Kezd az agyamra menni. Mit csináljak hogy ne idegesítsen ennyire?2017. jún. 10. 14:50
1/6 A kérdező kommentje:
Most is szól és meg kell állnom hogy ne menjek be de szétb az ideg
2017. jún. 10. 14:51
3/6 A kérdező kommentje:
Muszáj lesz bemennem nem bírom már
2017. jún. 10. 15:06
4/6 anonim válasza:
Vagy érzékenyebb a hallásod, vagy feszült az idegrendszered. Én a helyedben vennék egy jó füldugót átmeneti megoldásnak.
6/6 anonim válasza:
Menj át egy kaszával.
...illetve kettővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!