Depresszió miatt írtam ma doktoromnak de még nem válaszolt. Mire számíthatok? Többi lent
Már öt éve vagyok lelkileg rosszul és pszichológusok nem tudtak mit kezdeni velem ezért továbbküldtek pszichiáterhez. Súlyos szorongásom volt és evészavarom amire gyógyszert kaptam meg pszichoterápiát. Akkor többé kevésbé jól voltam de a hangulatom nem volt a régi. Aztán három év múlva doktorom szerint "meggyógyultam" ezt azért mondta mert csak kb három havonta kerestem fel és nem vettem komolyan a pszichoterápiát. Szerinte önsorsrontó voltam
Aztán elhagytam a gyógyszereket fokozatosan. Majd körülbelül egy-két hónap múlva erős depresszióm lett. De olyan súlyos hogy szavakkal nem lehet leírni. Görbén jártam, nem mertem más ember szemébe nézni, gyenge voltam, remegtem és izzadtam, értéktelen sz*rkupacnak tartottam magam, nem volt semmi vágyam csak hogy szólítson magához a jó Isten mert én a pokol legmélyebb bugyraiban voltam lelkileg olyan mélyen. Szóval aztán rászoktam az alkoholra naponta berúgtam és majdnem függő lettem.
Ezt követően leromlott a teljesítményem, a barátaim megutáltak és a családom is megharagudott rám. Visszamentem a doktohoz mert a súlyos depresszióm majdnem alkoholizmust okozott nálam. Mondta hogy megint lefogytam hogy eszek e rendesen mondom nem azt mondta evészavarom is visszatért, hánytattam magam a fogamról a zománc majdnem teljesen lejött. Aztán felírt egy erősebb gyógyszert és hetek múlva a depresszióm kezdett elpárologni. Nem gondoltam mindig a rosszra hanem néha valami jóra is, sokat ettem és nem hánytam ki szóval bevált.
Most két év után valamiért megint mélyen vagyok. Ugyan olyan depressziósan, kilátástalanul mint akkor 2015 nyárvégén-őszén. Egész nap csak fekszek, reggel 11-kor kelek fel, mindig csak az jut eszembe milyen rossz ember vagyok és megérdemlem ezt a büntetést, nem érdemlek boldogságot és bűntudatom van eszembe jut hogy sok embernek hazudtam meg rosszakat mondtam róluk. Már sírni se tudok zsibbadt vagyok belül és fáj a létezés maga is! Egyetlen vágyam ha mindenki békén hagyna és csak feküdhetnék napokig akkor legalább nem vagyok senki terhére.
Most írtam a doktoromnak hogy tudjon az állapotomról de még mindig nem válaszzolt. Mire vár vajon? Már Ő is feladhatta?
Túl szigorú vagy önmagadhoz! Nem öltél meg senkit (csak majdnem magadat)... Olyan nagy bűnt nem követtél el, a leírtak alapján, h így büntesd magad.
Ha a barátaidat el is veszítetted, a családra remélhetőleg számíthatsz, próbáld velük rendezni a viszonyt. Hidd el, nem vagy egyedül a világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!