Van köztetek olyan, aki mentális betegség miatt munkanélküli?
Én több éve (3) keresek állást, nem sok sikerrel. Barátaim megkoptak szinte már nincs is, egyszerűen nem foglalkozom velük szar alaknak érzem magam.
Néha én is úgy vagyok hogy semmi értelme az életemnek csak telnek napok,hetek, hónapok.
És sajna tudom magamról hogy nem birnám 8-9 órába pl a raktári munkát vagy mást ahova felvennének egy érettségivel, egyszerűen nem megy, se fizikailag se lelkileg. (Már probáltam ezért tudom) máshova meg nemigen tudok bekerülni.
Utálok jópofizni emberekkel és sok időt tölteni közöttük. Szóval én se vagyok valami 100as. Akadnak még mások is hasonló dolgokkal myugi.:) 23F
Köszönöm a válaszokat!
Igen, én is úgy gondolom, hogy fokozatosan kéne. Jelenleg részmunkaidős állások után kutatok, de általában csak olyan van, ahol emberekkel kell dolgozni. Sajnos nem lakom valami szerencsés helyen, nekem leginkább csak a szalag mellett lenne állásom, amit mindenképp el akarok kerülni. Hát majd csak lesz valami.
Egyébként barátaim nekem sincsenek, lehet, hogy ez furcsa, de én nem is igazán hiányolom. Nem mondom, hogy néha nem lenne jó komolyabb, mélyebb dolgokról beszélgetni valakivel, de egyébként teljesen jól megvagyok egyedül. Nekem is csak érettségim van, meg egy olyan szakmám, ami szinte semmit nem ér. Dolgoztam diákmunkán, de egyszerűen nem bírtam a 8 órát. Már attól is elfáradok, hogy pl. el kell vinnem sétálni a kutyámat és közben találkozom két emberrel xd
Mégegyszer köszönöm a válaszokat, néha jó tudni, hogy mások is vannak így.
Milyen problémáitok vannak komolyan. Annyira nem lehet vészes hogy ha ennyi idősen nem kell dolgoznotok. Mi csórók voltunk, 18 évesen eljöttem otthonról, azóta eltartom magam elég szépen, ugyan csak egy érettségivel. Nekem is hisztiznem kellett volna hogy jaj antiszociális vagyok elmegyek néha beszélgetni a dokival akk biztos jobb lesz?
Te tudsz tenni érte, nem más. Most jobb ha tudod hogy vannak még ilyenek akik csak lébecolnak ilyen olyan indokkal? Nagyon kellemes lehet otthon ülni és nézelődni.
A kommentelő is 3 éve keres melót. Szíjat hasítottak volna a hátamból ha nem megyek dolgozni suli után, hiába készültem egyetemre, nem tudtam menni akkor mert dolgoznom kellett. Ha 3 év alatt nem találsz melót, akkor nem keresel. Ez nem hegyibeszéd, tapasztalat. Én is hallgattam haveroktól az okosságot, mindegyiknek szép kényelmes élete van, suli után még 1-2 évet otthon munka, tanulás minden nélkül, huszon évesen nagynehezen munka, persze addig anya eltart, majd gyűjtök házra stb.
Szánalmas komolyan, nem is értem hogy miért kell dokinak foglalkozni az ilyen emberekkel, csak az idejét pazarolja. Ha annyira szörnyű lenne a háttér akkor már rég leléptél volna ahogy én, azt elhiheted. Kb 1 barátom volt az is edzésről, a csóróság miatt mindig kaptam az ívet, mégsem sírt a szám mindenért.
Nem is értem... Öngyilkos akarsz lenni unalmadban akkor hajrá, csak a vonatot hagyd ki, nehogy az utasoknak baja legyen. Ez unalom barátom, nem mentális betegség..
Na látod, van előnye a pszichológusnak, simán megmondod ki buta és ki nem. Én nem kívánok semmit, te írtad hogy arra gondolsz, én leírtam hogy madár vagy.
Nekem sincs erőm, nekem sincs motivációm, stresszelek melóba, össze vissza szakban járok, akkor most nekem is kéne vmi szép nevű betegséget keresni, és arra fogni hogy nem akarok dolgozni??
2 gyereket nevelek, valszeg egyik sem örülne neki... Mindenre van megoldás csak akarni kell. Az hogy valakivel 10 éve beszélgetsz semmire nem vezet, akkor kérj gyógyszert, akármi. Menj el külföldre nyaralni, kapcsolódj ki, vonulj el, akármi.
De ennek így mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!