Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichológusnak mindig...

Egy pszichológusnak mindig "tartania kell magát"?

Figyelt kérdés

Olyan szituációra gondolok, ahol buzdít rá, hogy fejezzem ki azokat az érzelmeimet, amiket rá vetítek ki. Magam is tudom, hogy ezek csak a fejemben léteznek és ő csak egy szakember, aki segít ezeket feloldani. Mégis olyan hülyén érzem magam, hogy úgy próbáljak megfeledkezni magamról, miközben ő tartja ezt a fehér köpenyes, merev stílusát. Néha gondolatban már elérzékenyülök, de mégsem tudom vele megosztani igazán, mert ő a szerepében marad. Valahogy nem érzem fairnek. Jól esne ha megölelne vagy ilyesmi.. Vagy ennek így is működnie kéne?

Ha egy kicsit zagyva lett pl. ha ő megkér, hogy mondjam azt, amit anyámnak mondanék, még jobban zavar, hogy egy távolságot tartó, magázandó, merev emberhez kell beszélnem.

2017. jún. 5. 19:23
1 2
 11/11 szenes43 ***** válasza:
Járok az alapítványba amíg elvisz kocsin a kis menyem ezt megmondtam a pszichológusnak is és itthon is. Nincs mit takargatnom és amíg nem mondja hogy nincs ideje rám addig miért izgassam magam? 3 hetente megjelenek,leülünk egy zárt helyre és 50 percet ő engem hallgat. Megköszönöm és elbúcsúzunk.
2017. aug. 18. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!