Egy pszichológusnak mindig "tartania kell magát"?
Figyelt kérdés
Olyan szituációra gondolok, ahol buzdít rá, hogy fejezzem ki azokat az érzelmeimet, amiket rá vetítek ki. Magam is tudom, hogy ezek csak a fejemben léteznek és ő csak egy szakember, aki segít ezeket feloldani. Mégis olyan hülyén érzem magam, hogy úgy próbáljak megfeledkezni magamról, miközben ő tartja ezt a fehér köpenyes, merev stílusát. Néha gondolatban már elérzékenyülök, de mégsem tudom vele megosztani igazán, mert ő a szerepében marad. Valahogy nem érzem fairnek. Jól esne ha megölelne vagy ilyesmi.. Vagy ennek így is működnie kéne?
Ha egy kicsit zagyva lett pl. ha ő megkér, hogy mondjam azt, amit anyámnak mondanék, még jobban zavar, hogy egy távolságot tartó, magázandó, merev emberhez kell beszélnem.
2017. jún. 5. 19:23
11/11 szenes43 válasza:
Járok az alapítványba amíg elvisz kocsin a kis menyem ezt megmondtam a pszichológusnak is és itthon is. Nincs mit takargatnom és amíg nem mondja hogy nincs ideje rám addig miért izgassam magam? 3 hetente megjelenek,leülünk egy zárt helyre és 50 percet ő engem hallgat. Megköszönöm és elbúcsúzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!