Hogyan mondjam meg a pszichológusnak, hogy nem akarok hozzá járni?
#1 Tulajdonképpen igen, úgy küldtek el pszichológushoz, és muszáj járnom egyhez.
#2 Köszönöm. :)
Én pont így voltam, mint te, csak nekem nem volt kötelező. Egyszer voltam, utána amikor a 2. időpontot is lemondtam, mondta h ne is beszéljünk meg újat, hívjam ha majd tényleg szeretnék menni.
Borzasztó volt az a nő..
Neked ha kötelező hát.. szívás, de tudom miről beszélsz.
Általában azért mondanak 4 alkalmat előszörre, mert ennyi idő kell mind a kettőtöknek, hogy megismerjétek a másikat, és eldöntsétek, hogyan tovább. Ő is mondhatja neked a negyedik alkalommal, hogy nem tud vállalni, és te is mondhatod, hogy nem akarod folytatni a terápiát. Szóval én mindenképp végigcsinálnám ezt a négy alkalmat.
Ha "tulajdonképpen úgy küldtek", akkor te egyáltalán nem vagy motivált, ellenállásban vagy, és nem lesz szimpatikus egy pszichológus sem. Ezt nyugodtan megmondhatod neki, nem fog megsértődni.
A pszichológusok pontosan tudják, hogy akiket úgy küldenek, azokkal nagyon-nagyon ritkán lehet érdemben dolgozni. Hidd el, számít ő rá, hogy nem akarsz vele együttműködni, a te helyzetedben ez szinte természetes.
A pszichológusnak tökmindegy, hogy igénybe veszed-e a segítségét, vagy sem, ő nem veszít semmit akkor sem, ha többet nem mész hozzá. Itt csak neked van veszítenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!