Akik letették az italt évekig tartó alkoholizmus után, mennyi ideig érezték a sóvárgást?
Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 17:39
1/4 anonim válasza:
Addig ameddig nem tudatositottam magamban, hogy undorito. Szoval kepzeld el amikor pl az egyik haverod iszik, hogy egy eces macska pisijet issza. Ha ezt sokszor elkepzeled elhanyod majd magad ha egy poharkahoz is hozza nyulsz. Ha nem akkor kepzelj el durvabbat, azt amitol vegkepp megalsz majd. Hajra ;D
2/4 anonim válasza:
Általában max pár nap. Van, aki semeddig. De ez nem így működik, hogy elmúlik, és hurrá: alkalomszerűen törhet rá az emberre, 2-3 hónapig. Van, akire naponta pár percre, van, akire hetente, és van, akire soha. Attól függ, milyen állapotban és hozzáállással teszi le.
Ha egyedül nem megy a leszokás:
3/4 anonim válasza:
Dehogy nem megy, nekem is egyedül sikerült, csak akarni kell.
4/4 anonim válasza:
Azt írtam, HA. Akkor nem kell felkötni magát az embernek, van segítség. Tudom, hogy sokan önerejükből leszoknak. Attól is függ, mennyire súlyos alkoholizmusig jutott valaki. Aki már teljesen elvesztette a kontrollt, és reggeltől estig piál, annak nyilván külső segítség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!