Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kisebbségi komplexusom lenne?

Kisebbségi komplexusom lenne?

Figyelt kérdés
Folyton amikor az utcán vagy valahol vagyok kicsinek érzem magamat, alacsonynak és értéktelennek másokkal szemben, mindig azokhoz hasonlítom magam akik jobbak, nagyobbak mint én.Ilyen gondolatok járnak a fejemben hogy pl. meglátok egy 180 centis nőt(én 176 vagyok), akkor kritizálom magam hogy még akkora sem vagyok mint egy nő, az én szervezetem csak ennyit tudott.Vagy ha írok egy 5ös dolgozatot 80%-al és valaki ír egyet 85%-al akkor is ez van, hogy hiába tanultam, csak ennyit érek, hülye vagyok hogy másnak jobbra sikerült mint nekem.
2010. máj. 16. 19:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
honnan tudtam volna h nem vagy lány xD ez esetben biztos bajod van ha a nőkhöz méred magad
2010. máj. 18. 16:44
 12/17 anonim válasza:
különben sem szóltalak le, hogy akkora vagy mint egy nő mert mint írtam ez nagyobb mint a női 160as átlag de hamár 2 méteres f a sz kalap vagyok etek után akkor biztos bajod van...
2010. máj. 18. 16:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, azt hittem csak bántásból írtad.Szerintem a kommentekből kiderül hogy nem vagyok nő.
2010. máj. 18. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Feküdj rá a csajra, rögtön te leszel magasabb. Utána jöhet a kúrelás, attól helyreáll a lelki egyensúlyod!
2010. máj. 22. 15:25
 15/17 anonim ***** válasza:

hát keress kisebb csajokat, akad bőven...(:

Egyébként nem hinném, hogy az a nő valaha is felróná neked, hogy te milyen kicsi vagy. Erre gondolj, hogy túlbonyolítod a dolgokat, amiknek semmi értelme. Nekem pl ugyanez van, mikor buszozok. Úgy ézzem h mindenki engem bámúl, de ha belegondolok, akk rájövök, hogy 1-2 másodpercnél tovább én sem bámulok senkit. És valóban, mikor odafordulok, akkor seni sem néz...max egy helyes pasi, de azt nem bánom^.^

2010. okt. 25. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
ja, és sok szerencsét!!!! Én bízom benned:-)
2010. okt. 25. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj,nekem is kisebbségi komplexusom van és sokan észre is veszik rajtam,mert én hangosan szidom magamat,először nem akartam belátni,tanácsolták,hogy Pszichológushoz,de mentem és most mégrosszabb.Egyre rosszabb lesz.
2011. márc. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!