Hogyan baratkozzam?
Sziasztok
Szeretném kiadni magambòl, azt ami bánt, mert nem tudom kinek kiönteni a lelkem. Az a helyzet, hogy rettentően magányos vagyok és minden napomat csak vegetálással és munkával töltöm.
Nemrég elköltöztem otthonròl egyedül, mert a mindennapi cirkusz már kiborított. Tehát ebből következik, hogy nincs jò kapcsolatom a családommal se a bátyámmal. Sajnos képtelen vagyok elfogadni őket. Szòval azt hittem valamit majd csak javul a helyzet, hogy különélek, de nem tapasztaltam változást. Barátaim nincsenek, kapcsolatokat nagyon nehezen alakítok ki. Egyszerűen elzárkòzom már minden emberi interakciòtòl, mert ha meg is pròbálkozom vele, az felszínes kapcsolat lesz, vagy az emberek ráznak le. Sokszor csak a kihasználáson alapultak az emberi kapcsolataim a másik oldalròl, szòval ez is visszatart. Pròbáltam erelyesebb lenni stb. Akkor meg mar abszolut nem kerestek a tarsasagomat. Szòval nagyon nehez eltalalnom az egeszseges egyensulyt. Bizonyára ordít ròlam, hogy maganyos vagyok, és egy kis figyelemert ölni tudnék. Gondolom ezt mások is kiszagolják. Na nem akarok itt panaszkodni, de ez már úgyis önsajnálat a köbön. Mit tegyek, hogy elfogadjanak mások? Egyszerűen nem bírom, hogy nincs senkim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!