Ha leiszom magam hogy hogy nem szorongok?
Figyelt kérdés
Ez már rég nem titok hogy eltűnnek a gátlások, de ez agyi folyamatba hogy néz ki? Sokkal jobb volt így, könnyebben barátkoztam, nem aggódtam azon hogy vajon megfelelek e, nem zavart ha többen körbe vettek, nyugodt tudtam maradni. Amúgy meg viszonylag csendes vagyok és ez eléggé zavar.2017. máj. 14. 10:31
1/2 anonim válasza:
ha ilyeneken gondolkozol eléggé szoronghatsz
igyá
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Az alkohol pl. a fájdalom receptorokhoz kapcsolódik, elfoglalva a helyet a kémiai molekuláktól és így nem érzed.
Az alkohol kis mennyiségben olyan, mint a dopping, aktivál olyan agyi területeket, amik csökkentik a szorongást és felszabadultabbnak érzed magad, a félelem központot is bénítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!