Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak a mentális és fizikai...

Csak a mentális és fizikai leépülés marad?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni.

Félrecsúszott párkapcsolat. 5 év után szakítani akartam, a hölgy ezt nem fogadta el, kizsarolta, hogy egy évet maradjunk együtt, hogy fel tudja dolgozni a dolgot, ezalatt úgy kellett élni, mintha minden rendben lenne. Nem volt más választásom, belementem. Aztán ilyen-olyan ürüggyel egy hónappal, majd kettővel meghosszabbította. Most ott tartunk, hogy másfél év után már határidő sincs, csak ülünk egymás mellett nap nap után, hol órákat ordítozva, hol csak csendben nézve a tv-t. Semmi életünk nincs. Azzal telnek a napok, hogy munka után egymás nyakán vagyunk.

Az elmúlt másfél év már teljesen kikészített, állandó emésztési és táplálkozási problémák, kiütések, pattanások, rémálmok, alvászavar, szorongás, szó szerint semmi emberi kapcsolatom nincs a szüleimen és rajta kívül stb stb. Kívülállóktól rendszeresen megkapom, hogy milyen sz/rul nézek ki. Tehát általánosan romlik az egészségi állapotom mentálisan és fizikailag is. A probléma olyan mértéket ölt, hogy a közeljövőben nem leszek képes már a munkámat normálisan ellátni, aztán már semennyire sem. és még sorolhatnám.

Szakemberhez nem hajlandó fordulni, fel nem bírom dolgozni, hogy egy ilyen rémálomszerű életvitelben kellene leélni az életemet. A jogi lehetőségeknek utánanéztem, gyakorlatilag tehetetlen vagyok, max. ha már mindent tönkretett körülöttem, akkor számíthatnék jogi segítségre. Azonban ez nem opció (családom egészségére rámenne a dolog, apámnak így is lóg a levegőben egy infarktus, lakáshitelem van, ha elveszítem a munkám gyakorlatilag egy életre eladósodok stb stb).

Mit lehet ilyen esetben tenni?

(Felnőtt emberek vagyunk, nem tinik)

2017. máj. 11. 07:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ez egy szép példája annak, hogy az ember társas lény. A többiek megítélése miatt marad a régiben

Gratulálok... és sok sikert hozzá! Őszintén! Kevés az ilyen kitartó ember napjainkban

2017. máj. 12. 12:34
 32/32 A kérdező kommentje:

30-as, a lényeget még mindig nem érted.

Munkahelyet lehet váltani, viszont a családomat nem tudom lecserélni. Hiába megyek másik munkahelyre jelen helyzetben, nem oldódik meg vele semmi.

Utolsó, köszönöm.

Kár, hogy ez most így kevés

2017. máj. 12. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!