Csak a mentális és fizikai leépülés marad?
Próbálom rövidre fogni.
Félrecsúszott párkapcsolat. 5 év után szakítani akartam, a hölgy ezt nem fogadta el, kizsarolta, hogy egy évet maradjunk együtt, hogy fel tudja dolgozni a dolgot, ezalatt úgy kellett élni, mintha minden rendben lenne. Nem volt más választásom, belementem. Aztán ilyen-olyan ürüggyel egy hónappal, majd kettővel meghosszabbította. Most ott tartunk, hogy másfél év után már határidő sincs, csak ülünk egymás mellett nap nap után, hol órákat ordítozva, hol csak csendben nézve a tv-t. Semmi életünk nincs. Azzal telnek a napok, hogy munka után egymás nyakán vagyunk.
Az elmúlt másfél év már teljesen kikészített, állandó emésztési és táplálkozási problémák, kiütések, pattanások, rémálmok, alvászavar, szorongás, szó szerint semmi emberi kapcsolatom nincs a szüleimen és rajta kívül stb stb. Kívülállóktól rendszeresen megkapom, hogy milyen sz/rul nézek ki. Tehát általánosan romlik az egészségi állapotom mentálisan és fizikailag is. A probléma olyan mértéket ölt, hogy a közeljövőben nem leszek képes már a munkámat normálisan ellátni, aztán már semennyire sem. és még sorolhatnám.
Szakemberhez nem hajlandó fordulni, fel nem bírom dolgozni, hogy egy ilyen rémálomszerű életvitelben kellene leélni az életemet. A jogi lehetőségeknek utánanéztem, gyakorlatilag tehetetlen vagyok, max. ha már mindent tönkretett körülöttem, akkor számíthatnék jogi segítségre. Azonban ez nem opció (családom egészségére rámenne a dolog, apámnak így is lóg a levegőben egy infarktus, lakáshitelem van, ha elveszítem a munkám gyakorlatilag egy életre eladósodok stb stb).
Mit lehet ilyen esetben tenni?
(Felnőtt emberek vagyunk, nem tinik)
Egyetértek az előzővel. Nézz utána egy masik munkahelynek, esetleg menj más városba.
Én is voltam hasonló helyzetben, engem a munkatársam zaklatott, zsarolgatott. Változtattam munkahelyet és várost, nem láttam más kiutat:(.
Nyilván a munkahelyváltás opció, vagyok olyan jó a munkámban (még) hogy találjak újat. Bár nehéz lenne, jó helyem van minden tekintetben.
A családi kérdésekre így sincs megoldás
Már ne is haragudj, de te legalább annyira beteg vagy, mint a barátnöd!
Ha nem tettél semmi rosszat, akkor nem tod tönkretenni föleg nem a családoddal való kapcsolatot, a hetlet meg végképp nem értem, hoyg jön ide.
Szerintem te vagy kapcsolatfüggö és nem akarsz egyáltalán lépni.
14-es, google, és jogi tanácsadók válaszait böngésztem át amiket hasonló témában adtak.
15: Persze, oké, én vagyok a hibás, köszönöm hogy hozzászóltál...
KOnkrétan írd meg, hoyg mit tud tenni azért, hogy a következök legyenek: "munkahely elvesztése, eladósodás, család" - ugyanis ahhoz, hoyg valaki amunakhelyét elveszítse, nem elég egy ex hözöngése, uyganez érvényes az eladósodásra is - attól, hogy szakítasz valakivel, nem lesz több adóságod, és egy család sem szakítja meg a kapcsolatot egy családtaggal, mert az exbarátnöt elküldte.
Ha ezekre konkrét magyarázatot adsz, hogy hogyan is lenne ez elehtséges, akkor tudnánk tényleges tanácsot adni.
De szerintem ezek a feltételezések csak ate fejeben vannak, és semmi nem következne be attól, hogy elküldöd a barátnödet.
Szóval várjuk a konkrét esetek leírását, mert anélkül értelmetlen az egész kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!