Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak a mentális és fizikai...

Csak a mentális és fizikai leépülés marad?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni.

Félrecsúszott párkapcsolat. 5 év után szakítani akartam, a hölgy ezt nem fogadta el, kizsarolta, hogy egy évet maradjunk együtt, hogy fel tudja dolgozni a dolgot, ezalatt úgy kellett élni, mintha minden rendben lenne. Nem volt más választásom, belementem. Aztán ilyen-olyan ürüggyel egy hónappal, majd kettővel meghosszabbította. Most ott tartunk, hogy másfél év után már határidő sincs, csak ülünk egymás mellett nap nap után, hol órákat ordítozva, hol csak csendben nézve a tv-t. Semmi életünk nincs. Azzal telnek a napok, hogy munka után egymás nyakán vagyunk.

Az elmúlt másfél év már teljesen kikészített, állandó emésztési és táplálkozási problémák, kiütések, pattanások, rémálmok, alvászavar, szorongás, szó szerint semmi emberi kapcsolatom nincs a szüleimen és rajta kívül stb stb. Kívülállóktól rendszeresen megkapom, hogy milyen sz/rul nézek ki. Tehát általánosan romlik az egészségi állapotom mentálisan és fizikailag is. A probléma olyan mértéket ölt, hogy a közeljövőben nem leszek képes már a munkámat normálisan ellátni, aztán már semennyire sem. és még sorolhatnám.

Szakemberhez nem hajlandó fordulni, fel nem bírom dolgozni, hogy egy ilyen rémálomszerű életvitelben kellene leélni az életemet. A jogi lehetőségeknek utánanéztem, gyakorlatilag tehetetlen vagyok, max. ha már mindent tönkretett körülöttem, akkor számíthatnék jogi segítségre. Azonban ez nem opció (családom egészségére rámenne a dolog, apámnak így is lóg a levegőben egy infarktus, lakáshitelem van, ha elveszítem a munkám gyakorlatilag egy életre eladósodok stb stb).

Mit lehet ilyen esetben tenni?

(Felnőtt emberek vagyunk, nem tinik)

2017. máj. 11. 07:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

20-asnál a pont, köszönöm a megértést.

Egyébként magánéleti, szexuális preferenciák kiteregetése mondjuk. Amiről tudjuk, hogy az emberek egyáltalán nem toleránsak, ráadásul elő lehet adni úgy a dolgokat, hogy a valóságnál is százszor rosszabb legyen.

Eladósodást nem tudom, hogyan lehet tovább részletezni, nincs munkám nem tudom fizetni a hitelt...

A fentieket pedig a család konzervatív volta miatt nem tudja megemészteni. Ezt biztosra lehet venni.

2017. máj. 12. 09:49
 22/32 anonim válasza:

Csak nekem bűzlik ez nagyon??

Kérdező 13. kommentje:

Nyilván a munkahelyváltás opció, vagyok olyan jó a munkámban (még) hogy találjak újat.

Kérdező 21. kommentje:

Eladósodást nem tudom, hogyan lehet tovább részletezni, nincs munkám nem tudom fizetni a hitelt...

2017. máj. 12. 10:00
 23/32 A kérdező kommentje:

Utolsó, igazad van, egy bizonyos IQ alatt bizonyos mondatok még a szövegkörnyezet segítségével sem értelmezhetőek.

Remélem így már menni fog:

"Eladósodást nem tudom, hogyan lehet tovább részletezni, HA nincs munkám nem tudom fizetni a hitelt..."

2017. máj. 12. 10:40
 24/32 anonim válasza:

1. Szerintem beszélj ügyvéddel, akár kettővel is, mi lehet a megoldás ilyen helyzetben. Nekik el tudod mondani részletesen az eseted.

2. Próbálj valami fogást találni a lányon, biztos, hogy ő is követett el hibát az életében. Gyerekesnek hangzik, de zsarold vissza valamivel.

2017. máj. 12. 11:43
 25/32 anonim válasza:

Nem semmi vagy öregem! Nem kis ellentmondást találtam az írásaid között, amire az a reakciód hogy az én IQ-mat gúnyolod?

Ha jó vagy a munkában, akkor miért nem váltasz és mész máshova dolgozni, ahelyett hogy itt túldrámázod hogy tönkre fogsz menni anyagilag?

2017. máj. 12. 11:49
 26/32 A kérdező kommentje:

Nem találtál ellentmondást, lásd feljebb.

Utolsó előtti, igen, az lesz a következő lépés ha nem jutok semmire. (Vagy előtte én megyek pszichológushoz, ez is egy opció)

Bár amennyire laikusként utána tudtam nézni, bármi jogi lépésnek akkor lesz alapja, ha már megtörtént a károkozás. Akkor meg már tökmindegy.

2017. máj. 12. 11:57
 27/32 anonim válasza:

Nem válaszoltál a kérdésre. Miért nem mész másik munkahelyre ha találsz?

25# voltam

2017. máj. 12. 12:00
 28/32 A kérdező kommentje:

Valóban, erre nem válaszoltam még.

Egyébként egyszerű. Jó helyen vagyok, bérezés ok, lépegetek felfelé, munkamorál, környezet nagyon jó, főnökömmel jól kijövök stb stb. Szóval jobb helyet nehéz lenne találni. Nemrég utasítottam vissza másik állást pont a fentiek miatt.

2017. máj. 12. 12:18
 29/32 anonim válasza:

24. vagyok

Elmész az ügyvédhez, elmondja, hogy milyen jogi lehetőségek vannak.

Elmondod a lánynak, hogy voltam ügyvédnél, ha lejáratsz engem és ennek következtében elvesztem a munkám, stb stb. én is megteszem a lépéseket jogi úton.

Arra számíthatsz, hogy ........(amit az ügyvéd mond).

2017. máj. 12. 12:24
 30/32 anonim válasza:
Ugyan, hagyjátok már! Lett volna lehetősége elmenni másik munkahelyre, és ezzel megszűnt volna a zsarolási alap, de nem tette. Innentől kezdve komolytalan a kérdés és szerintem is csak túldrámázott nyafogás.
2017. máj. 12. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!