Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen oka lehet annak hogy...

Milyen oka lehet annak hogy nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Hanyingerem van ha csak etelre nezek..szombat ota ez van, es nem tudok enni semmit, edesseget se, lehet azert mert elfogyott a xanax? (1-2mg/nap) Vagy csak elrontottam a gyomrom? (Csak olyant ettem amit szoktam, pizza ilyenek semmi mas) allergiam nincs, meg ilyesmi, viszont egyre jobban aggodok, lehet fekely lesz a vege, faj a gyomrom allandoan es szedulok.. Amugy felreertes ne essek ismerem a gyogyszert, tudom nagyon addiktiv, kemeny az elvonasa, masfel eve mast se tapasztalok mint a van-nincs ciklust, eddig ilyen elvonasi tunetem sose volt, ugy se, hogy hirtelen hagytam el sokszor. Szoval osszessegebe annyi lenne, Xanax elvonas miatt nem tudok enni?

2017. máj. 3. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Orvosod mit mond? Mire szeded a xanaxot?
2017. máj. 3. 15:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Ma mennek el a haziorvoshoz, mert ugye nem tudok enni. A xanaxot pedig nem irtak fel, de mar eleg reg ota szedem.. igy nem mondhatom neki hogy lehet xanax hianya az oka, ezert parazok attol is hogy elmenjek a dokihoz.
2017. máj. 3. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hozzászokhatott a szervezeted. Jobb lett volna, ha fokozatosan hagyod el. Mindig negyedekkel kevesebbet. Amúgy elmondhatod, hogy volt problémád kaptál ilyet bevált most màr nem kell ez van, nem harapja le fejed. Vegyél vizromfű teát és azt idd. :)
2017. máj. 3. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon nem kóser, nyugodtan mondd meg, hogy mi van, mert azt hiszi valami más bajod van (daganat pl). Persze ennek is van esélye, de erősebb összefüggést látok a gyógyszerfüggéssel, mint bármi más új betegséggel.

Hidd el, sem a háziorvos, sem egy pszichiáter nem most lát először xanaxfüggőt.

2017. máj. 3. 16:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszi! Citromfu teat probaltam, nem valt be, amugy hozzaszoktam mar, masfel eve szedem kb 2015 november 17-en kezdtem, igyekeztem minden nap, de amugy azert hagytam el hirtelen, mert elfogyott, s nem tudtam szerezni meg. Es sajna nem nezem mennyi van belole, csak beveszem, utana pedig elvezem, hogy a testembe kerult. Azt elfelejtettem irni 16 eves lany vagyok es (kb 44kg) szoval nem mondhatom hogy felirtak, mert nem.. Talan "megjohet" az etvagyam, ha ujra lesz..nem tudom
2017. máj. 3. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Nananana, ez nagyon gáz, azt hittem felnőtt vagy. Szólj a családodnak és az orvosnak, 16 évesen nem itt kell tartani.
2017. máj. 3. 16:15
 7/10 A kérdező kommentje:
2x voltam pszichiatrian miatta..de mindig "megkivantam" a hatoanyagot. (frontin is tokeletesen megfelel) meg egyeb hasonlo hatoanyagok pl. clonazepam,midazolam..szinten jok. Amugy kezelem a helyzetet, toleranciat mindig "kijatszottam" valahogy.
2017. máj. 3. 16:20
 8/10 A kérdező kommentje:
A doki nem gyanakszik semmire..nem tudja miert nem tudok enni..
2017. máj. 3. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Olyan függő leszel, mint az állat. Az egész életedet eltolhatos vele. Ezeket nem lehet csak ugy bevenni, de te màr rászoktál, a szép kis elvonási rüneteiddel.. Lesz ez még rosszabb is
2017. máj. 4. 01:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet igazad van, mert igenegerzem ha nincs, nagyon is megerzem, de az adagom nem mindig ugyanannyi, hanem amennyit jonak latok 0,25-2mg kozott. Pl ket-harom het alatt siman eljutok 1,5ig aztan siman tudok 0,5ot szedni egy hetig..igy tovabb..ez sose volt gond.. Csak az, ha meglatom, hogy elfogyott..az mindig bajos volt, es kezelni se tudtam..
2017. máj. 4. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!