Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok mit lehet...

Depressziós vagyok mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Nincs mit csinálnom. Pszichologus mondta hogy ahoz hogy kijöjjek ebből csinálnom kéne valamit , szoktam kosarazni néha edzeni lábra, de ezen kívül csak itthon szoktam lenni és alszok gépezek ps-ezek fekszek és ezektol irritalodik a fejem ezért kihullik a hajam pedig csak 18 vagyok.Kondizni , edzeni már nem birok mert szar a gerincem meg az egész csontozatom nem nekem való a súlyok emelése, mit ajánlotok mi a jó elfoglaltság ami lehetőleg kinti és kuhzna ebből
2017. máj. 2. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom mennyire szeretsz olvasni, szerintem egy remek megoldás, nagyon jól leköti az agyad, vagy ha rajzolsz az még ellazít is, elég relaxáló hatású tud lenni plusz azért közben is koncentrálnod kell. :) Mivel írtad a ps-t és kinti elfoglaltságot esetleg Pokemon GO-t nem próbáltad? Megsétáltat plusz azért szerintem figyelemelterelésnek sem utolsó. Remélem ezzel tudtam valamit segíteni. ^^
2017. máj. 2. 18:46
 2/2 anonim válasza:

20/F ex depressziós, nem vagyok az elektronika hive abszolut, viszont a pokemon go jo ötlet! :)

Fekszel egész nap a szobádba? Mér ne feküdnél ki a napra? :)

Nem rudom igazából h milyen helyen laksz de biztos vagyok hogy meg tudod találni rá a megoldást, mert pl most is kérdeztél!

Az irányt megkaphatod, de te kell megtalád melyik uton éred el!

Mozogj valamit, amikor csak lehet foglalt el magad értelmesebb dolgokkal mint pl a ps.

Az olvasás jó! Menj ki a friss levegőre, a napra, és olvass abba a témába ami érdekel pl biztos olvastál már a depressziórol, h jogy nyilvánul meg, tünetek stb.. most olvass arrol h kik másztak ki belőle hogyan stb, ne add fel fel a fejjel ;)

2017. máj. 8. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!