Hogy szünteti meg a pszichológus a durva kisebbrendűségi érzést?
Azt,hogy kevesebb vagyok, mint mások, nem érek annyit.
Miben és hogyan tud segíteni.Mit tanulnak az egyetemen,milyen technikával tudnak segíteni?
Biztos,hogy csak pszichoterapeuta tud segíteni,gyógyítani?
Pszichológus miért nem?
Hogy vegyem igénybe egy pszichoterapeuta segítségét ha em tudok egyhez sem eljutni?
A Tb által nem megy a magánterápia meg elég rögös út.
A pszichológus azért nem tud ezen érdemben segíteni, mert nem orvos, és nem kapott analitikai képzést.
Elhiszem, hogy "rögös az út", de azt már nem, hogy lehetetlen hozzáértő pszichoterapeutát találni, ha máshol nem, hát a kórházakban.
Nem Te vagy az egyetlen, aki ilyen komplexussal küzd, mások is meg tudják oldani, ha valóban akarják.
Elismerem, hogy nem könnyű, de nem is lehetetlen.
Hiszed vagy sem még nem sikerül eljutnom senkihez !
Felnőtt klinikai szakpszichológushoz igen,de a pszichoterapeuta nem jött össze.
Kórházba inkább nem. Van rossz tapasztalatom meg másoktól is hallottam,hogy oda nem érdemes menni !
Hogyne hinném el, miért kételkednék a szavaidban? Van enélkül is elég bajod. Semmi rossz szándék vagy ilyesmi nem vezérel, megpróbálok segteni.
Amikor kórházról beszélek, nem az egyszerű, "normális" kórházakat értem alatta, inkább az idegi/pszichikai megbetegedésre specializálódott kórházakra/klinikákra gondolok.
Ezekben egészen biztosan végeznek pszichoanalízist, a Te tünetedre általában sikerrel.
A húgom ugyanebben szenvedett, néhány hónapos kezeléssel jobban lett, és mára teljesen gyógyult.
Sajnos pontos címet nem tudok mondani, mert ő külföldön tanult, mikor ez történt.
Nekem sajnos sehogy.
Sírig tartó dolog lesz ez nálam.
De már közelebb a sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!