Aggódnom kéne, hogy komolyabban is bántja majd? Szóljak valakinek? Attól félek ha megtenném, elrontanám az egészet, ugyan is kezdett előttem megnyílni kicsit.
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam. A lány nagyon rossz helyről jött. Alkoholista, függő nevelőapa, halott anya stb. Elég kedves, csendes és zárkózott. Egészen mostanáig fel sem tűnt, hogy kerül mindenkit. Tudjuk, hogy szünetekben heteket tölt otthon egydül, de ez valahogy sosem érdekelt, nem tűnt fontonak. Azt hittem ő már csak ilyen. Észre vettem, hogy néha foltok vannak a lábán. Azt mondja mindig, hogy elesett. És csúnya vágások combján. Nem tudom mit gondoljak. Egyszer kérdeztem, elkezdett nevetni, hogy semmi komoly hahaha és csak vicc meg ilyesmik... Félek hogy sokkal komolyabb a dolog. nem olyan mint a "vagdosós, depressziós" lányok akikkel eddig találkoztam.2017. ápr. 23. 23:13
1/4 anonim válasza:
szerintem gyujtsd fel magad ha ilyen hulye vagy.
szolj!
2/4 anonim válasza:
Mindenképp szólni kell valakinek!
Az Ő érdekében teszed!
3/4 anonim válasza:
Igen, ez a lány komoly segítségre szorul, nagyon nehéz helyzetben lehet, ráadásul szégyelli is.
Próbálj tanárnak, vagy iskolapszichológusnak szólni, kizárólag négyszemközt, más ne tudjon róla, borzasztóan érintené a lányt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 26. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!