Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vállalnátok így gyermeket?

Vállalnátok így gyermeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval.. Mindig nagyon vágytam gyerekre, családra.

Viszont. Édesanyámtól örököltem ezt-azt... Ő depressziós volt (először szülés utan)

kesobb pánikbeteg es erősen szorongó, illetve voltak még depresszív időszakai is.

Na most én egy az egyben ugyanezekkel vagyok vagy talán mondhatom, hogy voltam "megáldva", csupán sokkal előbb kimutatkoztak nálam. A konkrét betegségeket nem tudom, hogy lehet-e orokolni, de a hajlamot es gyenge idegrendszert biztosan.

Ennek tudatában, hogy elképzelhető Ő is hasonlo szenvedéseket élhet majd meg, vallalnatok babát? Előre is köszönöm!

2017. ápr. 23. 04:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az emberiség többsége így gondolkodna rövid időn belül kihalna az emberi faj.Ha sajátot nem akarsz a felvázol okok miatt (ami szubjektív véleményem szerint butaság lenne) még mindig ott van pl. az örökbefogadás.
2017. ápr. 23. 04:41
 2/5 anonim ***** válasza:

1: És szerinted az butaság, hogy nem akarod másnak azt a szenvedést okozni, amit magadnak sem kívánnál?

Ez a kereszténység alapja.

2017. ápr. 23. 05:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Örökölni az ember mindkét szülője részéről örököl, nemcsak az egyiktől. A viselkedésmintát el lehet tanulni és alkalmazni, különösen, ha ez látszik a könnyebb útnak.
2017. ápr. 23. 06:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem vállalnék így gyereket.

Én is örököltem a hajlamot, majd olyan súlyosan depressziós lettem, hogy az egész fiatalságomat megkeserítette.

Ilyet az ellenségemnek sem kívánnék, nemhogy a gyerekemnek.

2017. ápr. 23. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó! még mindig fennáll nálad??
2017. ápr. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!