Miért jó valakinek, ha úgy kezelik, mint egy rongyot?
Figyelt kérdés
Rendszeresen jár egy nyugdíjas pár boltba, de már nyitás előtt ott várnak. Miért jó ez nekik, hogy a morcos eladó kissé nyersebben beszél velük, mert még nincs kipakolva a kassza, stb.?2017. ápr. 20. 08:18
1/5 anonim válasza:
Nahát, ez jó kèrdès. Am dolgoztam èn is eladókènt, ès voltak nekem is ilyen vevőim, èn nekem soha meg se fordúlt a fejembe hogy bunkóskodjak velük, mert közvetlen nyitáskor jöttek be. Am meg állítólag úgy kellene menni dolgozni, hogy egy fèlórával hamarabb hogy minden rendben legyen nyitásnál, èrtem èn itt a kassza összeget, kipakolt polcokat,stb. Jó bunko paraszt lehet az az eladó aki így viselkedik
2/5 anonim válasza:
Nekik az a jó ha hamar végeznek, az eladó meg szimplán bunkó. nyitásra mindennek rendben kell lenni, az az idős pár semmiben nem tartja fel őt.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez a fél óra ez akkor érdekes, hogyha órabérben levő alkalmazottnak nem fizeti ki ezt a plusz fél-fél órákat
2017. ápr. 20. 10:11
4/5 anonim válasza:
Szia. Nekem sem fizettèk az a plusz fèl órát, viszon èn úgy voltam vele hogy igen is ezt meg kell cainálni, ne nyitás után. Vagy èpp műszak vègèn vegyem èszre hogy huppsszzz hiányzik több tízezer forint a kasszából, akkor nagyon nehèz lenne kibogozni, hogy hogy is van ez...
5/5 anonim válasza:
Az az eladó pontosan tisztában van vele hogy a nyitvatartási idő alatt bemehetnek a vevők. Tudod, azok a vevők akikből a fizetése is van. Nem a házaspárral van itt gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!