Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség miért olyan...

Pánikbetegség miért olyan gyakori huszonéves korban?

Figyelt kérdés
Sok, huszonévesektől származó kérdést olvastam itt már ami arról szólt, hogy pánikrohamaik vagy ahhoz hasonló tünetei vannak. Kicsit mintha huszonéves korban lenne a leggyakoribb. Miért ilyen gyakori dolog?
2017. ápr. 17. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Divat
2017. ápr. 17. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Az agymosás miatt...

Nyomják a facebookot éjjel nappal és ott ömlik a mocsok, hogy így meg úgy kell kinézned különben már nem is vagy "normális" ember...

így már általános iskolában elkezdik piszkálni azokat akik nem állnak be a nyájba mert esetleg anyagilag nem telik nekik márkás ruhára vagy okostelefonra vagy egyszerűen nem akar olyan lenni...

középsuliban ez folytatódik és teljesen beleivódik abba akit piszkáltak...

majd suli után úgy kerül ki az életbe, hogy előtte évekig cikizték ezért visszahúzódó, gátlásos lesz és jön a szorongás amitől később a pánikbetegség

2017. ápr. 17. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy abban a korban lépsz ki végleg a gyerekkorból és akkor kell a saját lábadra állnod, önnállóvá vállnod, stb. Szerintem sokan túllihegik a dolgokat és ettől jön elő a pánikroham, egyetemisták, főiskolásoknál meg gondolom, aki komolyabb helyre jár, túl magasra teszia lécet és nem bírja a tempót, vagy vannak akik meg xa.r gyerekkort éltek át, szipóztak, vagy valami szerrel tönkre tették a szervezetükez és ettől jött ki a pánikbetegség, sok oka lehet, de hogy nem divat az is bitos. Anyám a 60as években volt pánikbeteg, akkor még ez a szó sem létezett, de amiket elmesélt tüneteket az pánikbetegség vol...
2017. ápr. 18. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!