Rosszabbul vagyok az antidepresszánstól. Ez még normális?
Attól is függ mennyit szedsz
Én 2 hónapig szenvedtem mire normál adagot nem szedtem.
20mg Rex felügyelő
Akkor ne próbáljátok ki a Miagen-t :D
az engem úgy kiütött mint a sz*** pedig csak 10mg
asentrát régen is szedtem, nem volt vele gond
aztán leálltam vele és úgy 2 év múlva (tavaly) visszatért a szocfóbiám de elég durván...
így újra elkezdtem szedni csak most mellé rivot is kaptam
1 hónap kontrol-nál még alig javultam így felírt Miagen-t, hogy este vegyem be mindig
mondom oké, mi bajom lehet, este bevettem
másnap kelek fel úgy fél 12-kor mert nem szoktam beállítani az órát
random felkelek 8-9 között
na ettől fél 12-kor úgy keltem mint aki 5 percet aludt
majdnem elaludtam a wc-n pisilés közben, ebédnél is majdnem kiesett a kanál a kezemből
otthon pont csináltuk a kerítést és kimentem dolgozni és mint aki valamilyen félálomban van... estig valahogy elszenvedtem aztán bementem lepihenni és arra keltem, hogy reggel van :D
egy 3-4 napig ez volt, azóta elmúlt és sokkal jobb lett a szocfóbiám is és már nem pánikolok ha menni kell valahova :)
majdnem csak azt mondom, hogy élveztem amikor legutóbb 1 óra 10 percet kellett várni az orvosra csúszás miatt...
előtte meg 2 perc alatt szakadt rólam a víz meg remegtem mint a kocsonya, pulzusom meg 120....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!