Van okom komoly aggodalomra? Mit tegyek?
Gondolom, ha hosszabb ideje együtt vagytok, régen bizots nem voltak ilyen megynílvánulásai, vagy igen??Mert ha régen nem mutatta jelét érzéketlenségnek(ami gondolom valószínűbb), akkora párod szerintem nagyon érzékény....ÉS vagy valaki megbántotta(lehet,hogy a múltban), vagy valamilyen 2sötét" ösztön miatt bűntudata van, emiatt érzéketlen....Ez nagyon depressziónak hangzik....Szerintem, valami negatív érzéstől/érzelemtől/vagy ösztönkitöréstől van bűntudata(amit nem vészjóslatból mondok, de lehet,hogy a család ellenében irányul....).Ha segíteni akarsz, szeretnél neki(ami gondolom termszetes)akkor szerintem, próbálj vele elősszőr nyugodtan beszélgetni és közölni vele,hogy bármi is történt/érez NE BÁNTSA MAGÁT miatta, te ott vagy neki, mellette állsz és megoldjátok.(Sok depressziós magát bántja bűntudatában, vagy ha nem érzéketlenné válik...szerintem ilyenkor azt lenne fontos kiemelni,hogy bármit is érez/gondol,tett, te mellette állsz, hogy együtt rendbehozzátok és ne bűntesse magát miatta.apedig olyan a dolog és fogékony rá felhozthatod a pszichológust, egy külő szakember sokszor többet tud segíteni, min egy éríntett személy.
És ha tényleg depressziós valamiért, ha olyat is tett ami számosra bántó, próbáld meg ne hibáztatni,okolni, vagy azt mondani neki,hogy szedje össze magát!!Ez az amit egy depressziósnak leginkább nem jó mondani....Próbálj megértő lenni és arra ösztönözni,hogy ne bűntesse magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!