Ez az álomszerű állapot érzés valami mentális betegség lehet?
Fél éve folyamatosan zúg a fülem, és a fejem, viszont minden eredményem jó. Egy hete érzem azt, hogy olyan, mintha nem is lennék ébren, hanem csak álmodok, pedig nem vagyok álmos, ébredés után is rögtön rámjön a pánik, hogy mi van ha ez az egész csak egy álomvilág? Nem tudom, honnan jön ez. Szoktak lenni pánikrohamaim. A vérnyomásomra szedek gyógyszert, mert magas a pulzusom. A fejem mintha jobban zúgna egy hete, és tudom magamról, hogy képes vagyok beképzelni dolgokat magamnak.
Viszont tényleg olyan fura ez a kábaság, álomszerű érzés. Aztán napi 1-2 órára mindig "kitisztulok"
Szerintetek ez szellemi betegség? Tudok magamról, nem változok meg, csak érzem, hogy olyan fura, és tényleg beparázok, hogy ez az egész csak egy álom.
Családban nem tudok semmilyen szellemi betegségről. Sulizok, dolgozok, van párom, boldog voltam, de elég sok stressz ért életem során, a fülzúgásból is kezd elegem lenni.
Köszi a normális válaszokat.
19L
Szívesen! Nekem fejzúgás ellen ez segít sokat (kár, hogy rövid, de beállítható végtelenítve):
https://www.youtube.com/watch?v=25UcaLWdH2w
Ha inkább a fülemben hallom a csengést, akkor meg ez:
https://www.youtube.com/watch?v=aJaZc4E8Y4U
De mindenkinek más, gondolom, rengeteget találsz a neten "tinnitus relief", "tinnitus masking" és hasonlók alatt. Nekem a madárcsicsergős felvételek is nagyon nyugtatóak.
Köszönöm mindenkinek! Nagyon kedvesek vagytok! A Youtube videók pedig nagyon jók. Csütörtökön megyek egy másik pszichológushoz, megpróbálom... Szimpatikusnak tűnt telefonon keresztül.
Azóta amúgy elmondhatom, hogy "tiszta" vagyok, inkább csak szédülök. Viszont érdekes, hogy este nyugodtan elalszom, reggel pedig még ki sem nyitom a szemem, csak magamhoz térek, és érzem, hogy görcsben van a gyomrom, mert előre félek, hogy milyen napom lesz. Borzasztó. :S De muszáj pozitívan gondolkodni, úgyhogy biztos lesz ez majd jobb is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!